Daciadan sonra güzel sıçrayış :)
Kazasız belasız kardesım yazın bol keyıfler.
Printable View
Daciadan sonra güzel sıçrayış :)
Kazasız belasız kardesım yazın bol keyıfler.
sensiz gezmelerin tadı yok @Bar35
sen yoksan kimi tokatlıcaz yolda :P
Optik Bey'in egzoz çatara patara ... tüneldeki sesi düşünemiyorum.
Berkay hayırlı uğurlu olsun kardeşim gerçekten peugeot konusunda iyisin :)
Stoplara araba takmışlar :D
Maşallah bafi team yardımcısı Sn Berkay Koçer. :D
Çok teşekkürler sizin aslanada maşşallah biraz ilgi bekliyorlar sadece o kadar :D Olur hadi :D ben sizin koseden cıkana kadar donerım hulohop gibi :D haha :D abi arabayı ıstedıgın zaman kapıya bırakabılırım hondayı alır kacarım saygılar :D Abicim Allah razı olsun farlar duruyor takma ısı bıraz sıkıntı bıraz beklıyoruz bu ay sonuna kadar olur dıye tahmın edıyorum morette cc yakında :)
bende senın gibi dusunuyorum bayağı hırcın olur
Abi hiç bir arabamı iniş veya cıkış olarak lanse etmiyorum zira dacia da hala duruyor her arabanın yeri ayrı :)
sagolasın sanada kazasız belasız Allah razı olsun :) Barancıgımsız bır ksk düsünemiyorum :D baran deniyozzzzz mu :D
Seninde yeni aracın hayırlı olsun Erdem abim bana vaktini ayırırsan yaza doğru memnun olurum :) Sağolasın abicim teşekkürler Bursa ya saygılar sevgıler :) takipteyim seni Bafi team aktif edelim SN. Murat
stoplarımın arabası var :D teşekkürler hahaha
0-200 gardaşım evet diyorum güçlü bir KCR için.
maşallah kazasız belasız tarz bir araç :)
ben de denerim istersen :D
Maşallah hayırlı uğurlu olsun kazasiz belasız kullanmak nasip olsun, egzoz gercekten çok hoş ve tam ayarında olmuş cok hoşuma gitti
Her türlü 307-308 CC ile basarız layt spec erkekler sizi. İbre kırmacalı.
Denemenın sonunda napacagımıza baglı :D Abi deneyelim deneyelim de m5 le değildir insallah hahaha :D Çok teşekkürler sağolun sesi de güzelleşti boruların içi dolunca çok sağolun :)Baran beyın öyle ızın problemı yok diye biiyordum varmıymıs yoksam :rolleyes:Kankam senın ibre donuyormu yahu :D
Kardeşim konuyu kaçırmışım ben yeni görüyorum :) Allah kaza bela vermesin insta da gördüm çok beğenmiştim, senin elinde daha da güzelleşicektir kazasız belasız
Sagolasin kardeşim ufak tefek ekleme yapmaya çalışıyorum :)
Morette güncelimiz ile karşınızdayız :)
http://i.hizliresim.com/W0zvp2.jpg