HUsor Hüseyin'in artık dayanamadı ve bana coil aldı adam gibi adam ahahha artık pay var demeye devam ediyoruz davlumbazin içi alışana kadar bu Ayar devam sonra nasipse diplicezzz
KCR üstsüz ahahhaha
HUsor Hüseyin'in artık dayanamadı ve bana coil aldı adam gibi adam ahahha artık pay var demeye devam ediyoruz davlumbazin içi alışana kadar bu Ayar devam sonra nasipse diplicezzz
KCR üstsüz ahahhaha
Hayırlı olsun sevdanın peşinden gidiyorsunuz tebrikler.Jantlarda gunmetal olsa bence yıkım olur
TeKS@S
Sanirim farlarin cami yok eger isterseniz elimde sifir gibi yan sanayi far cami mevcut.
Kargoda kirilmasi riskinden dolayi Ankara'da aspava esliginde elden teslim edebilir.
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
Canısı bende 208 allure var sizin kadar basık olmayı teknik olarak halledebilir miyiz tşk. (corsayı alamadık)
#eksikpazar
Düzgün foto koy bakem tek foto olur mu![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
307 lere can veren adam![]()
Merhaba cok teşekkür ederim aslında gunmetal jant ve sarı kaliperi cok istiyorum fakat arabanın heryerı kırmızı detay bozamıyorum belki ilerde kaliperleri mat siyah yapıp gecicem dusuncemız aynı fakat cok ellemek ıstemıyorumAnkara denınce akla hemen senın adın gelır mete mete mete
kardesım far camsız daha makbul dedıler boyle taktık olmamı :P Merhaba araclarımızı takas edersek en az bu kadar basmaya söz verıyorum tskler
Abi sımdı detayları yardırıyorum guzel bır havada senın için güzel şeyler cekıcegggiiim
Teşekkürler şımardım
sizinde içinizde var hala 307 sevgisi
![]()
Buraya yapılan çoğu şeyi eklemeye çalışıyorum ;
- hem anı kalması açısından
- hemde ileride bu islemleri yapacak arkadaslarımız olur ise yardımcı olması acısından yapılan seyleri eksıksız eklemeye çalışıyorum
- forumda bu motorla cok bılgılı schumi ve erel abilerimiz var görürler ise görüşlerini ve yapılan işlemlerin + veya - yanlıslık var ise duzeltmem konusunda yardımcı olurlar ıse sevınırım
*** Far , warex , amerikan park tesisatımız kaputu acınca cok göz yormaya baslamıstı arkadasım sagolsun tek tek topladı
Tabi takım calısması yaptık dıyebılırız
insanın arkadaslarının sızın aracınız ıle kendı aracı gıbı ılgılenmesı gercekten guzel bırsey burdan hepsıne tesekkur edıyorum
Bide şöyle bir poz verelim
Yukarıda filtre kitinden bahsetmiştim
aracımı gundelıkte kullandıgım için fıltre sıstemını yukarı almamız gerektıgı kararını aldık okan abıye ugradım sagolsun kırmadı fıltre sıstemını su sekılde guncelledık
( altta fıltre boruları var oem fabrıka cıkısı onlardan yukarıya hava yolu yapmayı dusunuyorum uygun boru ve guzel ıscılık ıle sonlandırabılır ısek paylasıcam)
Tam bir COLD AİR İNTAKE
Ahh buda AİR İNTAKEhahaha
![]()
Yeni gördüm. Hayırlı olsun çok güzel. Keşke RC jant taksa diyordum bakarken takmışsın.Güzel olmuş vesselam.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Abi merhaba , güzel düşüncen için teşekkür ederim
( Senınle zamanında tartışmıktık forumda garip bir sebepten tabi geçmiş zaman hatırlamayabilirsin , kötü hatırlanmak ıstemem ufak tefek muhabbetlerden ötürü )
206 rc jantını cogu kısı bılmıyor fakat bijon koruma kapaklarından bıle jantların dısarı çıktığı gözlemlenebiliyor pejoda ufak dokunuslar guzel seyler elde ettırıyor![]()
Tavsiyelerinize açığım her konuda iyi günler dilerim![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Kardeşim maşallah, değişiklikler vs çok güzel olmuş. Kazasız belasız kullan.
ABO TRADING
STR
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)