Arkadaslar, yaklaşık 4 sene çok büyük keyifle bindiğim CLIO RS imi klasik sebeplerden satmak zorunda kaldım. Maalesef yaş ilerliyor, aile 4 kişi oldu vs vs... Mecburen 4 kapıya geçiş yapmamız gerekti. Ama maalesef insan hothacth in tadını alınca bırakmak istemiyorbu sebeple bende uzun zamandır dusundugum arac olan Polo GTI aldim. Ancak aldıktan sonra fark ettim ki bizim 4 kişilik ailemize gore pek değilmiş. Birde Polo cular kizacak belki ama, RS den sonra pek bekledigimi bulamadım. O sırada onume de LEON Cupra ile takas imkânı gelince bu fırsat kaçmaz diyip Cupra ile takasladim. İnanın RS ve Cupra yı almak yaptığım en mantıklı hareketlermiş araba konusunda
![]()
Burdan aracı aldigim Hüseyin (hitech) hocama tekrar tesekkur ediyorum, hem arabaya çok çok iyi bakmış, hemde arabadan hiç bir parça sokmeden, tüm extralari ile verdi. İnş Allah herkese böyle düzgün insanlarla alışveriş yapmayı nasip eder. Aracın özelliklerine gelecek olursak;
2009 Model, 68bin kmde, şuan stage 1 muhtemelen böyle kalacak, daha fazla yüklemeyi dusunuyorum, olursa sadece cooler ve yazılım olur. Su hali bile fazlasıyla yetiyor. Üzerindeki extralar:
Milltek Turbo Back
Down Pipe
GFB + Dumpvalve
R8 Bobin
NGK Buji
Stage 1 yazilim
3.5cm Eibach Prokit
Fotoğrafları çeken Serhan Tolu kardeşime ve yardım eden Okan ve Fuat kardeşime çok ama çok teşekkürler.
![]()