araba orjinalden turbo muyduki_?
Printable View
araba orjinalden turbo muyduki_?
gru is back! masallah, Sinan'a selamlar...
Rover'a bunca zaman sahip çıkan birini görmek çok sevindirdi.Güle güle kullanın.
Herhangi bir mekanik sıkıntı yaşamadık. 2006'dan beri aynı motor devam ediyoruz. Elektronik olarak daha evvel AEM FIC piggyback denedik olmamıştı. Şu an Haltech sprint 500 var. Gayet memnunuz problem yaşamıyoruz. Onun dışında da sıkıntı yaşamadık. Rover k serisi insanı üzmüyor açıkcası
Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim
Turbo hali ile hararetle başı dertte olan motorla senelerdir gazlıyorsunuz vallahi tebrik ederim
Rover K serisi motorların hararet sorunu yoktur sadece K serdisinde üst kapak conta ömrü 80k km'dir gecikirse yag su birbirine karısır rover motor yedi olur.
220 Turbo coupe modellerınde bulunan 2.0 T16 Turbo motorların hararet sıkıntısı oldugu dogrudur radyatör'le aşılıyor.
US Performans önünde görmüş sahibi değişmiş sanırım diye düşünmüştüm, hala sizde olduğuna sevindim. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.
Turkiyede arabasiyla bukadar ilgilenen bi bayan gormek cidden sasirtti. Ozamanlar daha vitamindim ama gru belliki efsaneymis :D masallah hala kondisyonu yerinde aracinizin. Minik kardesimizede masallah cok tatliymis :)
Selfy'i hangi cihazla çektiniz ? Telefonsa ön kamera çok iyiymiş..
Maşallah. Böyle kondısyonlu Rover görmek çok hoş.
https://i.hizliresim.com/lbVXmX.jpg
maşallah araç çok güzel duruyo kazasız belasız.