Öncelikle herkeze iyi forumlar.
Hatırlayanlar beni tanıyanlar bilir eskiden sarı replika ek9 yapmıştım, aldığım ani bir kararla evladım gibi gördüğüm gece gündüz kendim uğraştığım maddi manevi hiç bir şey esirgemeden yaptığım efsanemi sattım bir tek swap kalmıştı oda gözümde büyüdü velhasılı kelam sattık ee tabi boş duramadık Ahmet abinin h22 swap eg aldık.
Sonrasında hondacı kimliğinden uzaklaşıp bmw 320ci aldık onuda adam ettik.
Derken hondanın yerini tutmadı hem aile yapısına uygun hem göz zevkime hitap edecek bir araç olmalıydı bu tabiki honda civic fd6 'ydı nasıl ki ek9 hayalim olduğu gibi bir fd6yıda fd2 yapmak istemiştim hep, bmw verdik bir yerden başladık.
Ülkemizde olmayan nadide jdm araçlar hep ilgimi çekmiştir sanırım ulaşamadığımız için olsa gerek FD6 yıda FD2 type r benzetmeye çalışıyorum kısa zamanda baya yol katettim ve bunu sizinlede paylaşmak istiyorum.
(sözde buna dokunmayacaktım kafa dinlemek istiyordum artık uzaklaşma fikrini düşünmeye başlamıştım ki şeyten işte dürttü)
Olumlu yada olumsuz farketmez her türlü yoruma açığım zamanla daha iyi olucak inş.
Aldığımdaki hali
vee değişim başlar.Parçaları bulmak zor olsada buna değer inş.
İlk iş FD2 ön arka tampon aldık sırasıyla değişime devam ettik.
Yapılacak işleri var tabiki yavaş yavaş onlarda olucak şuan hazırda oem fd2 marşpiyeller boyanıp takılacak bunları sökücez tabiki
Eskiler unutulmuyor buda bahsettiğim sarı
Allah herkezin gönlüne göre versin konu bol resimli ve uzun oldu kusura bakmayın.