ABD'ye geleli 5 ay oldu... Sonunda beni az bucuk hareketlendiren bir araba alabildim...
Tam olarak almak istedigim araba oldugunu soyleyemem ama heyecanlanmam icin nedenlerim var...
Oncelikle, bu zamana kadar ya basit is goren (PT Cruiser) ya da mantikli olan (Dodge caravan-Chrysler Voyager) tarzi araclar aldim...
Gecen gun bir arkadas satiyordu, cok uyguna verecegim, al gotur, ufak tefek eksikleri var dedi... Baktim tam sevdigim eksikler... Yavas yavas yaparim, acemiligimi atarim, hem de satinaldigim aletleri kullanmaya bahanem olur diyerek aldim gitti... Neredeyse Turkiye'nin 10da bir fiyatina...
Arac 2002 makyajli model, 145bin milde...
Arac genel olarak duzgun... Sorunlar kozmetik, sensor yada sok tak parcalar seklinde...
ABS ESP ETS isiklari yaniyor... Yaw rate sensorden kaynakli gorunuyor... Alip kendim degistirecegim, kolcagin altinda...
LOW Range moduna gecmiyor, transfer case problemi, orta susturucunun orada, yatip degistirmek lazim 5-6 vida sokup!
Iceride elden gececek trim parcalari var...
Hepsi bu...
Izlenimlere gelince...
Bose sistemi cok guzel is goruyor... Ama ne yalan soyleyeyim effect konusunda Volvo Prologic sistemi ariyorum... O tam benim istedigim tarzdi... Vokaller ayri yerden, enstrumanlar ayri yerden falan filan...
Performans kararinda... 220 hp bile olsa ***** agir araba...
Yol tutusu hosuma gitti...
Direksiyondan kumanda ses sistemi yok... En Rezil ozellligi bu bence!
Navigasyon, Telefon ve Asistan modulleri var ama kullanmiyorum, demode artik onlar *****...
Ic hacim gayet iyi...
Parcalari siparis edip, onumuzdeki hafta hem parcalari degistirecegim, hem de periyodik bakimini kendim yapacagim bir aksilik olmazsa... Vakit kalirsa ic detayli temizlik yaparim... Low range modulunu degistirdikten sonrada hafif bir arazi denemesi yaparim...
BU arac hakkinda bilgisi olanlar, yorumlari esirgemeyin![]()
Bir kac ozensiz resim ekliyorum idarelik
![]()