M3 ü satmadan önce babam bi anda arabayı değiştirme kararı aldı. Bana az yakan bi araba alalım benim corollanın miyadı doldu dedi.Bende tamam baba emrin olur dedimNeyse bu aracı bulduk corolla ile takas ettik. 1 Hafta bindi binmedi, bu nası araba amk spor gazetesi basıyorum kalkmıyor içine sığamıyorum ( 1.90 Boyunda 100 Kilo kendileri ) dedi. Bende o sıra m3 ü sattım, beni kandırdı ya bu araba iyi az da yakıyo sen bunu alda bana başka bi araba al deyip beni kandırdı. Onada bi tane 110'luk focus sw alıp işi kuruttuk iki tarafda mutlu sayılır şu an benim içimdeki burukluğu saymassak (m3den sonra yakıt çok harika ama harbiden alt devirler eşşek gibi ) her neyse babalarımızın yüzü gülsün önemli olan o
![]()
Araç 1.3 2009 cdti enjoy 6 ileri aldığımda 112 bindeydi 1 bucuk ayda 120.000 bin oldu ( az yakan araba oldumu biraz suyunu cıkartıyorum )..
Normalder yapma gibi bi düşüncem yoktu ama baktımda orjinal arabaya binemiyoruz şeytan dürtükleyip duruyor bari yapayım ufka tefek şeyler dedim. bu arada aracta ufak tefek apaçi modiyeleri vardı aldğımda onların hepsini düzeltmeye calıstım. Neyse cok konustum resimlere geçeyim
Mercedes amg jant, eibach pro kit spor yay, gereksiz ıvır zıvırın sökülmesi
yapılacaklar : coilover,yazılım, belki opc tamponlar, boya koruma.
biraz toparlanmış hali ( bu sıralar diyorum yea napacam modiyeyi orjinal araba rahatlıkmış yersen)
buda yeni eklemelerle
![]()