Hayırlı olsun abi Maşallah :)
Printable View
Hayırlı olsun abi Maşallah :)
Hayırlı olsun güle güle kullanın keyifle. En azından fk8 i pistlerde göreceğimiz kesinleşti.
Hayırlı olsun keyifle kullanmanız dileğiyle...
Murat abi söylenecek cok soz yok,keyıfle kullan (:
kazasız belasız :icon_wave
maşallah kazasız belasız
mücadelenin adı murat engin :)
abi hayırlı olsun kazasız belasız binmek nasip olsun.
dikiz aynasında görsem bi şerit sağa kayarım baya agresif bakıyor :) :) güzel araç maşallah.
herhangi bir konuda eleştirmenizi kabul etmiyoruz hondacılar olarak şimdiden uyarayım:D:D
hayırlı olsun iyi günlerde gazlayın
16 JDM 34 sizin miydi? Bursada korupark avm otoparkında ve bir çok kez yolda gördüm. 1.6 Toyotayla yaklaşayımda foto çekeyim diyorum daha gaza basmamla ışınlanıyordunuz :D araç kameram bile yetişemiyordu. Maşallah, Allah kaza bela vermesin. Hayırlı uğurlu olsun. 16 mı olacak?
Ben degılım o,zaten tarzım degıldır trafıkta ısınlanmak. Once kı sahıbı bursa lı ıdı,ondan aldım.
Plakası 34 olucak.
Ikı aracı deneme sansım yok,bırı stg2 bırı stok.
Pistte ne yasadıysam yazacagım kesın.
Fk2'lerı pıste cekmek cok zordu,anca 1 sene sonra gelmeye baslamıslardı,gelenlerde tekrar gelmemıstı. Eksıklerı paylasarak artık Honda'nın da pıstlerden cıkmamasını dılıyorum.
Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız cezasız sorunsuz gazlamalar
Maşallah en büyük hondacı ya :D
Renoculuktan Hondacılığa transfer olmak :)
Bak aklımı çeliyosun abi :D
Hayırlı olsun, kazasız belasız binmek nasip olur umarım.
Hayırlı olsun, fk8'in fümesi cidden güzelmiş.
fk2 nin de duruşu bence daha iyi, büyük şans 2 araca da aynı anda sahip olmak.
Kazasız belasız, bol pistli ve videolu sürüşler. fk8 ile pist için süre hedefi var mı ?
Bir de cupra kıyaslaması alsak güzel olur pist sonrasında.
Allah utandırmasın, hayırlı uğurlu olsun. Pistte keyifli gazlamalar (:
Güle güle kullanın, çok yakışıklı duruyor araç.
Hayırlı olsun, renk çok güzel görünüyor ki canlıda eminim çok daha güzeldir.
Görsel olarak sadece jantların içerde durması göze batıyor. Bu yüzden mi bilmiyorum ama lastik yanağı da çok ince gözüküyor.
fk2 tam bir hothatch. FK8 daha bi sedan gibi oturaklı duruyor.
Maşallah 2 araca da. keyifli gazlamalar.
Hem zevklisiniz, hem bilinçli. Hobinizin hakkını tam anlamıyla veriyorsunuz, tebrik ediyorum.
Yeni type-R 'ın rengi başarılıymış, kazasız belasız güzel günlerde kullanın maşallah.