Abi olmak zor bu zamanda. Özellikle arabayla çok uğraşınca kardeşinizde ister istemez sizi örnek alıyor, sizin yolunuzdan devam ediyor. Bizimkisi biraz agresif hırçın, sarışın sarı inadı var. Çok zıtlaşıyoruz ama sonunda orta yolu buluyoruz. 22 yaşında şuan hep bir arabası olmasını istedim. Geçtiğimiz yaz Corsa 1.7 ile başladık serüvene. Pek hoş anılar bırakmadı bizde müşterisi çıkınca verdik hemen. Emektar ile başlayalım.
Tabi sarı dedim ya durmuyor. Kanı kaynıyor, araba da araba. C2 dizellere yöneldik. 3-5 tane bakmışızdır beğenmedik. En ufak boşlukta bile araba bakıyorEşimin doğumgününde gece 11de buldu arabasını hemde tuvalette düşünün
Velhasıl kelam aradık konuştuk anlaştık, işimizi ayarladık bastık gittik Balıkesire. Arabayı ablamızdan aldık, verirken ciddi hüzünlendi. Biz 1 parça boyalı diye gitmiştik, 2 parçasında daha lokal boyalı çıkınca fiyattan düşüp aldık evladı
Bu ilk bakış
Meşhur Poz
Döndük İstanbula dükkanın yolunu tuttuk. Babamızın elinden geçmesi gerekn şeyler vardı. Mekanik olarak dükkan civarında onları halettik. Ufak tefek şeyler yaptık. Applerimizi taktık sonuçta plakacıyız dimiAmerikan park vs ve tabi babamızın serit imzası
Sonra bizim delikanlının nette ikinci el coilover bulmasıyla arabadaki asıl olay gerçekleşmiş oldu. İlk taktığımızda hayal kırıklığı olsa da sonrasında kardeşimiz azmi ile güzel bir basıklık yakaladık.
ilk basıklığı
İşlem sonrası
Sonrasında bir ufak son susturucu iptali yaptırmış bizimki
Garajımızda pasta cila uygulaması, tabi ufak tefek aksesuarlarda devam ediyor. Müzik sitemimiz komple yapıldı vs.
[...im.com/76ByqL)
Sonrasında Compo olarak aldığımız jantlarımızı boyadık paçalıklarla taktık. Önlerde 195-45-15 arkalarda 195-50-15 lastik mevcut. Kaliperlerde boyandı, Jant Stationa teşekkür ediyoruzFarlara folyo çektirmiş bizimki ben beğenmedim ama yapan abimiz çok uğraşmış ayıp olmasın diye biraz dursun dedik
Stoplara da şerit yaptık.
Gene heyecanlı heyecanlı telefonla aradı abi dedi spoiler buldum Rally Edition hesabı. İyi dedik alalım hadi, malzeme geldi Orjinal Zender C2 spoilerı. Dukkanda boyattık taktık arabaya hoşumuza gitti
Bu da o kadar bahsettik, bizi Sarı. Okardeş ama benim abim gibi duruyor
Şimdilik yaptıklarımız bu kadar. Güncelleme oldukça konuya eklerim. Severek biniyoruz az yakıyor dikkat çekiyor. Allah herkese kazasız belasız günler nasip etsin Maşallah esirgemezseniz sevirim![]()