harika seçim tr ulaşabilirsem kesin listemde olan bir araç
Printable View
harika seçim tr ulaşabilirsem kesin listemde olan bir araç
Güle güle kullanın tam bir gokart misali :)
kardeşim hayırlı olsun yakında ülkeye gel de görelim bizde canlı canlı :D
Maşallah güle güle kazasız belasız kullanın. Her detayı çok güzel düşünülmüş işlenmiş. Oradaki imkanlar ile sahip olabildiğiniz için çok şanslısınız :)
hayırlı olsun Ertug, Fiat'tan vazgecemedın dıcem ama bu alışagelen bir modelden ote birşey :) keyifle kullan :)
garajda olması gerekenlerden. Kazasız belasız keyifli sürüşler.
not: sesini merak ettim Monza egsozun
Cok tesekkurler henuz video cekme imkanim olmadi ama ornek olarak buna bakabilirsiniz. Fabrika cikis araca gore keyifli ses :)
YouTube
ertuğ malın iyisini kapmışsın walla güle güle bin kendini özlettin
Çok güzel tam istediğim gibi. İmkanların kıymetini bilmek lazım.
İnanılmaz güzel bir tercih ağız tadıyla binmek nasip olsun inşallah. Kazasız belasız sürüşler dilerim kardeşim hayırlı uğurlu olsun.
özellikle koltuklara bayıldım :)
keyifli sürüşler ...
Cok tesekkurler herkese yakin zamanda video paylasimi da yapmayi dusunuyorum insallah
maşallah nazar değmesin.
çok beğendiğim ve Türkiye şartlarında hayal bir otomobil.
kazasız belasız sürüşler dilerim.
Cok tesekkuler yakindaki planlarida simdi paylasayim. Oncelikle G-Tech yazilim ve buyuk cooler fikrim var fazlasini hic dusunmuyorum onun haricinde cogu parcayi carbon modelleriyle degistirme fikrindeyim aynalar ve arka difüzör le baslayarak.
türkiyede ki saçma fiyatı olmasa bir tane sahip olmak isterdim. Farklı bir hissi vardır eminim. Hayırlı olsun.
Almanya'da yaşarken çok niyetlenmiştim ama almamıştım. Çok zevkli bir araç, güle güle kullanın