Selamlar gtı dan sonra tekrar bi polo yla beraberiz bu sefer tdı oldu, araya bi kaç 301 fluence vs girdi ama onlar kişiselleştirmeye uygun araçlar değildi pek.
Yakıt konusunda başarılı insanın yüzünü güldürüyo . En önemliside kırmızı tdı pek az olanınada yüksek rakam isteniyo doğal olarak bulmak biraz zor.
Aracı istanbuldan aldım biraz destek lazımdı bu yüzden, forumdan Can Gökhan ve Mehmete teşekkür ederim . Gerek bilgi vermeleri gerek Can 'ın araca bakması işimi kolaylaştırdı.
Araç 2012 manuel comfortline 1.6 tdı 54.xxx km de şuan. Opsiyon olarak jant ve sis farı var birde içi bej .
Rengi ve km si için aldım açıkcası, aracın sahibi 60 yaşlarında bi abimizdi ve araç detay lı temizlik boya koruma vs görmemiş . Bakımını aksatmamış gözüküyo en azından araştırdığım kadarıyla. Biraz kirliydi yıpranma vs yok neyseki iç mekanda.
Plakayı 07 yapmadım uğraşmamak için yol yorucu geçmişti biran önce istanbuldan kaçmak istedim.
Antalyaya geldik ilk iş detaylı temizlik.
Öncesi;
Sonrası;
İçinin detay li temizliği bitti sayılır tekrar bi koltuklar temizlenicek . Pasta cila- detaylı işini kendim yapıyorum bu arada.
Ampulleri vs elden geçiriyorum, gündüz farını turuncu yaptım
İlk yıkama sonrası;
Bakımıda hallettim hemen;
Sırada boya koruma var![]()