Silinebilir...
Silinebilir...
Konu vlknyldrm tarafından (08-07-2022 Saat 22:05 ) değiştirilmiştir.
MaşaAllah; kazasız, belasız sürüşler. Araç gerçekten çok hoş duruyor. Çamurluklardaki siyah folyo çıkarılsa bence çok daha hoş olur, bir de plaka aydınlatması fazla mavi tonlu geldi bana gerçi fotoğraftandan öyle duruyor olabilir.
MR.EVO53
Nazar değmesin ama stop folyolarını ya sökün yada daha ince çekin bence
Hayırlı olsun, kazasız belasız binersiniz inşallah.
Geçen yıl klima gazı için bizim servise (Aydoğanlar) gelmişti sanırım bir önceki sahibiydi, baya titiz bir arkadaştı![]()
Ne mutlu Türküm diyene
Kaç senelik sahibi bir abiydi Meteydi galiba ismi çok iyi bakıyordu. Fiesta S ler içinde enlerdendir US. kocaman maşallah hayırlı olsun kazasız belasız.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Teşekkür ederim.Amin cümlemize inşallah. Evet doğrudur titiz desek biraz az kalır onun içinhastalık seviyesinde yaşıyo bu sevdayı sevgili mete abi
![]()
Doğru biliyosun mete abi 3. sahibiydi ve 6 yıldan fazladır kendisindeydi. Teşekkür ederim. Cümlemize inşallah kazasız belasız sürüşler...
Maşallah güzel araç ilanlardayken ben birka kez konuşmuştum satmaya niyetim yok demişti size kısmetmiş, Araçın +/- leri konusunda biraz bilgilendirebilir misiniz bende bu aralar arayış içerisindeyim Fiesta S
Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim.
Jant rengi yakışmış..
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Fiestanın en güzel kasası yapılan herşey yerinde... Maşallah kazasız belasız.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)