hacı Ramco bayılmıs jantlara valla :D
bende cok begendım valla super durmus. Takas layalım mı
Printable View
hacı Ramco bayılmıs jantlara valla :D
bende cok begendım valla super durmus. Takas layalım mı
Lastik çapındaki büyümeyi 16" ten 20" e geçerek bugüne kadar fark hissetmediğim tek araba A6 Avant tı. Onun dışında 1" bile jant büyüttüğümde direk fark hissediliyor. Sen bide tuz biber olsun diye yay eklemişsin :) Al sana misler gibi avukat masrafı :P
Şaka bayana jantlar çok güzel olmuş. Orj. kapaklarıyla 20" gibi duracak. Yayla sorunu çözemessen kaliteli bir coil e doğru gidişat oluşabilir. Hakkında hayırlısı.
Bana da alsak ya abi bi a6 avant :)
Sorun baya düzeldi. 3 aşamalı normalleşme planı uyguladım.
1-Arabaya balans vs teknik müdahele.
2- Hanım a araba pamuk gibi oldu rot balans ayar vs vs abartıp placebo etkisi ile psikolojik müdahale.
3- Ben dana gibi kullanmaya alışık olduğum için yayık ayran gibi sarsıyordu hanımı arka koltuğa oturtup makam şöförü mod kullandım. İnsan gibi sürünce konforsuzluğu çok abartmadı.
Bir de eşim bilgi edinmeye bayılır açmış internette lastik ebatı büyürse ne olur , kesit nedir , avantajı dezavantajı okumuş. Lastik çapı ve taban genişledikçe yol tutuş ve fren kalitesi artar falan okumuş ikna oldu baya böyle kullanmaya
ugh çiçek edition nasıl görmedim ben bunu. SWleri seveilim koruyalım sw seven kullanan candır canandır.
Massallah nokta atısı olmus jant ve basıklık sorunu cozmende cok iyi olmus zira avukat masrafı vs cok tuzlu olacaktır :D Ama araba önede birseyler istiyor ön cok bos duruyor gibi geldi bana.
Maşallah, krom ayna kapağı sevmem pek ama bu araca uygulansa; öncelikle ön panjurla ve diğer krom detaylarla çok uyumlu olurmuş gibi geldi
Vagon sevmezdim ama bundan sonra alırım yine vagon denk gelirse. Sürüş dinamikleri sedan , yükleme kısmı pick-up.
O kolay kolay düzelmez. 15 yıldır fabrika verisinin 2 katı yakıyorum her araba ile :)
Hanımcılık wins. Fatality.
Bu araç esasında eşimin , ben haftasonu yıkayıp yerine koyuyorum genelde. Can sıkıntısından uğraşıp birşeyler yapıyorum. Yay bile fazla oldu. Ön tarafa girersem r36 tampona panjura girmek lazım öyle bir parayı harcarsam hitler mezarından kalkıp öper beni aptal diye.
Krom olarak kaliteli kapak yok piyasada. Aksesuarcı kromları var genelde. Brushed Metal RS4 tarzı olanlar da mat kalır muhtemelen.
Jantlar çok iyi duruyor, yayları sökseniz bile iyi duracağı kesin.
Ben olsam göbekleri takmam, şu anki hali nokta olmuş.
Allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullanmayı nasip eylesin :)
Olması gerektiği gibi
Adalet ve Emsal dağıtıyor görünüşü ile
Vagoncu sayısı artıyor son zamanda :)
Bu jant bu kasaya gercekten cok yakısıyor, çok şık hareket yapmıssın. Bu kasa passat da ayrı bi keyifli, ayrıca da cok sağlam.
Acaba arka taraf cok mu düştü? Belki get tarzı bişey koyularak arka taraf 1cm civarı yükseltilse daha mı iyi olur?
Enes tekrardan maşallah. Acil difüzör aciiil :D
Göbekler gelince bi deneyeceğim , buradan da sorarım bi jant a kapak takıp bir jant a takmadan foto atıp.
Sağ olasın Emin eksik olma , Allah daha iyilerini nasip etsin hepimize.
Adalet falan dağıtmasın ya :) Kendi halinde yakışıklı olsun yeter.
Aradığım yorum geldi :) O araya bişi sokuyorlarmış falan diyoddum ben ama ne olduğu hakkında fikrim yoktu.
Get nedir güvenli bişi midir. Konfor artar mı azalır mı ? Eğer konfora ve güvenliğe etkisi nötr olcak ise takabilirim az daha yükselsin diye.
Hanımın arabası bu , standart binsin derken önünü alamadım. Difüzör yapınca egsozu da çiftlemek lazım. Yay ları bile orjinal e dönesim var çoluk çocuk var artık öyle basık vs hoşuma gitmiyor. Şu Get olayı eğer güvenli ve bilimsel bir şey ise az daha yükseltirim kesin araya ondan takıp.
Bence ön spor yaylı arka stok olsa daha güzel durabilir.
Araç sw olduğu için sedana göre arkasının daha çok düşmesi bana doğal geldi
Vogtland yayların geneli bu şekildeymiş arka daha net düşüyor. Bende bu haftasonu 207'ye taktım aynı durum bende de oluştu. Ama konfor olarak çok iyi. Bu get işi sağlıklı mı bende takipteyim. Düşürmek içi 3 ay yay bekledim koronadan dolayı şimdi yükseltmeye uğraşıyoruz :)
Akşam sahilde yok mu bi makas showumuz
Kafa basık yakıştıramıyorum büyük arabalara. Hot hatch falan göze hoş geliyor ama sedanda hele hele wagon da yakışmıyor bence.
Güle güle kullanın siz de , hanımcılık değil modifiyecilik kazandı sanırım :)
Bursa ya taşındım artık bu saatten sonra Mudanya sahilde sağ şerit Azer Bülbül - Eyüphan - Hızlı Yaşadım Çabuk Yoruldum
Haşa, kafa basık demedim, ben de sevmem o görüntüyü :)
Aracın ön kısım pek düşmemiş gibi, aksine arka taraf ise çok düşmüş, hani 1 cm de kurtarmayacak cinsten.
Eski b6 kullanıcısı olarak öncesi ve sonrası fotolarınız arasında göz kararı söyledim, çünkü ön lastikle davlumbaz arası hala açık ama arkaya parmak girmez gibi duruyor, e 3 cm yukarı gelse önle dengelenir gibi.
Yoksa b6 her haliyle güzel, spor yay bile olmadan 18 jantı gösteren nadir arabalardan.
Maşallah çok güzel olmuş arkayı hiç elleme önü presslet gitsin mermi olur :)
Vagonlar çoğalıyor. Sevindiriyor açıkçası beni. Ben de mi alsam vagon, hazır evlilik arefesindeyiz :) İleriye yatırım olsun maksat :) Maşallah aracınıza bu arada :)
Get olayı aslında biraz uydurma bir iş.
Yani yayın tablaya oturan yerinde kaucuk bi parca olur, o da birnevi get aslında. Sen onun üstüne veya altına sağlam kaucuktan ilave bi parca daha koyacaksın.
Konforunu degistirmez sadece arka yukselecek. Herhangi Bi sorun da teskil etmez sanırım.
Maşallah Enesim güzel olmuş son hali :)
Güzel olmuş Enes :)
Kasko işi halloldu dimi ?
Son hali çok güzel olmuş iyi günlerde kullanın :icon_tup:
Eyvallah Arda. Birinci ağızdan tecrübe çok önemli.
Valla ben de yavaş yavaş arka yayı orjinale mi dönsem diye düşünmeye başladım.
3 bakla kesicem , airbag yerine de godfother korna rölesi inş :)
Süper olmuş o zman , güle güle huzurla binin.
Kauçuk yumuşak bir malzeme olduğu için darbeyi emmesi sönümlemesi gerekir gibi mantık yüeütüyorum ama Arda konforsuz diyor. araftayım.
6 lı changer ım var bi dragger hits 2010 çekeyim cd ye de nostalji olsun :)
Abi eksik olma o günden beri seni arayacapım unutuyorum hep. Çok teşekkür ederim desteğin için.
Yarıım yamalak itiş kakış oldu 300 TL ye yakın iade aldım o düzeltmeden sonra.
Teşekkür Ederim sağ olun
Acele etmeyin aman , alabildiğiniz en aykırı arabaya binin 2 kişiyken. çocuk olunca vs mecbur sıkıcı arabalara binip sağdan 80 oluyor. O yüzden bütçeye göre en çocukluyken binilmez olanı alın binin :)
Jantlar harika olmuş maşalalh.
Maşallah güzel olmuş. Arkaya OEM yay takıp çocuğun yanına eşini bindirirsen onun konforu baya iyi olur. :D Ne avukat lazım olur ne arabanın önünü yükseltmek.
Jantları ve son hali çok güzel olmuş valla, güle güle kullan :) Bugün bende aldım bir tane 2011 Passat Variant B6 1.4tsi-dsg çok begendim gerçekten wagon çok zevkliymis :)
1 TL atınca çalışan BenzinciDetailing Detaysız Yıkama
https://i.imgyukle.com/2020/06/22/CXsRE8.jpg
@B16 dan çöktüğüm Chemical Guys cila yaptım.
https://i.imgyukle.com/2020/06/22/CXsVNj.jpg
Bu Parıltılı Hayatı Biz Seçmedik Hayırlı Cilalar
Taha ÖzEr FAn CLuB
Deniyeceğim bunu en son , çünkü baktıkça çok modifik gelmeye başladı gözüme. OEM yay deneyeceğim sanırım.
Hayırlı olsun güle güle kullanın sanırım forumdaki arkadaşın aracını aldınız. Açacağım vagon konusu bu gidişle :)
kurşun misali , Maşallah
bişey eksik ama çözemiyorum