Plaka kısmına gelen parça baya iyi durur bence. Stoplardaki folyo değilde daha açık bir folyo yada cam filmi varsa daha iyi olur sanki koyu kalmış. Kalanına maşallah zaten her zamanki gibi
Printable View
Plaka kısmına gelen parça baya iyi durur bence. Stoplardaki folyo değilde daha açık bir folyo yada cam filmi varsa daha iyi olur sanki koyu kalmış. Kalanına maşallah zaten her zamanki gibi
Stoplar olmamış bro, biz yapsak şu folyo tuning'i aforoz edersin bizi :D folyosuz daha canlı duruyor
Konuya her girdiğimde jant takıldımı diye bakıyorum :)
Folyoları sökünce iyi ki sökmüşüm diyeceksin ama şimdilik değişiklik olsun diye hevesini alman açısından iyi bence :D
bir de egzoz kafaları bu fotoğraflarda benim de gözümü tırmaladı. araba genel olarak o kadar kusursuz duruyor ki, ufacık bir eğrilik olmayagörsün. canlıda nası duruyor egzoz? fotoğraflar mı yanıltıyor acaba
Karartılmış stoplar eski göstermiş kardeşim.
Yazılımlı 20d 30d lerin egzoz dan çıkan karaduman stoplardan içeri nüfuz eder bir süre sonra karartılmış stop gibi durur e60 larda.Ona benzemiş.Arabanın genel klasına yakışmamış.Plaka çerçevesinin de yakışacağını düşünmüyorum açıkcası.
................................
hayırlısı olsun ilanda araç da şahane gözüküyor.yerine ne geliyor acaba :) yoksa bu güzelliği yanınızdan ayırmayın :)
2021 Model Mercedes E 200d sonrasını okumadım:D