termostat devirdaim değişiminden önce , obd üzerinden arabayı bağladığımda motor suyu sıcaklığı 82-118 arasında trafiğin durumuna göre değişiyordu. bunu iki bmw ustasına sorduğumda tamamen normal demişlerdi, oysa ki her arabanın olması gereken "sabit" çalışma sıcaklığı 90 derecedir, termostat da bunun içindir, bunun lami cimi yoktur, bu konuyu kafaya taktığım için tüm soğutma sistemini değiştirmiştim, iyi ki de değiştirmişim, değişimden sonra obd üzerinden bağlayıp kontrol ettiğimde motor sıcaklığı 89-92 arasında değişiyor, en sıkışık trafikte bile 92'yi geçmiyor , ki o 3 derecelik oynama android uygulamasındaki standart sapma değeridir.
Bu da burada bmw kullanıcılarına ek bilgi olmuş olsun.
255 35 19 Goodyear Eagle F1'ler takıldı, araba huzur buldu. Yakıt direkt 1,5 litre düştü genel ortalamada. Hantallık ortadan kalktı, çok iyi bir iş oldu.
Çamurluk arası hafif açıldı ama oo yay takmalık oldu diyeceğimiz şekilde göz yoran bir boşluk olmadı.
ikinci güncelleme ise;
Alternatörü sıfırladıktan sonra , haftalık rutin obd kontrollerimde 4A25 Intelligent Battery Sensor arızasını alıyordum. Bu arıza sebebiyle aracın beynine doğru amper değerleri ulaşmıyordu.
Şarj durumu ise hep %73 civarındaydı.
Bu parçanın oem'i 3500 TL , Hella üretimi 2500 TL. ucunda prosesör olan bir kablo, resmen boş bi para. @
Deniz. sağolsun bana düzgün çıkma Akıllı kutup başı kablosu buldu ve montajını yaptı, fabrikasyona yakın işçilik yaptı yine sağolsun.
Arabadaki hata anında ortadan kalktı, 10 gündür de kullanıyorum tekrar geri gelmedi, yani konu kapandı.
Son güncelleme ise, geçtiğimiz ay, arabanın altına bakınca aşırı sallanan egzos spiralini yenilerken DPF iptali yaptırmıştım. Herhangi bir yazılım vs yaptırmamıştım ve bir uyarı ya da arıza ışığı yanmadan uzun yola da gittim geldim. Ancak geçen gün köprüde 70km sabit hızda cruise controlle giderken garip bir koku geldi , arkaya bir baktım sinek ilaçlama makinesi gibi gidiyorum, leş gibi de mazot kokuyor.
Dedim bu iş böyle olmaz, EcuNation Kartal arkadaşımın tanıdığı olduğu için aradım fiyat aldım.
Ertesi gün gidip yazılım üzerinden DPF iptali yapıp , EGR 'yi de yazılımsal olarak kapattım.
Aracıma her binen bu araba kesin yazılımlı diyordu ( eskiden 163'lük e60 sahibi olan arkadaşım dahil), hazır yazılımı okunurken yazılımlı mı diye sordum ve tamamen stok olduğunu söylediklerinde şok oldum.
İsterseniz güç artışı için soft bir yazılım atalım dediler ama gerek yok zaten stok hali aşırı iyi yürüyordu, dpf ve egrnin yazılımsal iptalinden sonra bir tık daha iyileşti, fazlasında gözüm hiç olmadı :)
2 ayda güzel geliştirmeler için güzel paralar harcandı ama en azından aklımdaki bütün soru işaretleri, obd'de gelen hatalar kayboldu, araba tek kontakta münih'e gider hale geldi.
Artık motorsiklet sezonu da açıldığına göre , tatilden tatile binerim heralde e60'a , başka bir güncelleme şimdilik düşünmüyorum , binmeye devam.