Far camları çok iyi olmuş. Aseton buharı mı o far camına uygulanan. 3 boyutlu yazıcılardan ABS baskı alındığı zaman ürünü parlatmak için de kullanılıyor ama buharın solunması çok zehirli ve sağlıksız. Açık hava olması iyi olmuş ama maske lazım.
Printable View
Far camları çok iyi olmuş. Aseton buharı mı o far camına uygulanan. 3 boyutlu yazıcılardan ABS baskı alındığı zaman ürünü parlatmak için de kullanılıyor ama buharın solunması çok zehirli ve sağlıksız. Açık hava olması iyi olmuş ama maske lazım.
maşallah.. yapılanlar nokta atışı şeyler olmuş..
E60 a hastayız valla...
Haklısın maskesiz yapılması çok riskli. İki defa istemsiz soludum ve hemen maske aldım.
https://i.hizliresim.com/QPmY5v.jpg
xenon'larda sadece camları yenilenebiliyor mu ?
benim e60'da da ciddi buhar sorunu var, en küçük yağmurda camlar buğu yapıyor
yetmezmiş gibi farlardan birinin iç kapağı açık kalmış, içeri yağmur suyu girmiş az da olsa, ve camın biri sarardı biraz
çok çirkin duruyor, öneride bulunabilecek olan var mı ?
Arabasına göre değişiyor kolaylığı ama henüz değişmeyen far camı görmedim. Bazılarında zor diye uğraştığına değmiyor işçiliği çıkma farla aynıya geliyor
E60'ta da değişiyor belli ki, LCI olarak ilana girmişler
Bmw E60 Lci Sağ 2007-09 Far Camı 63127177728 - n11.com
Bmw E60 Lci Sol 2007-09 Far Camı 63127177727 - n11.com
Aliexpress'ten muhtemelen yarı fiyatına alabilirsiniz 1-2 ayda gelir
Sizin sorununuza kökten çözüm olur cam değişimi ve o sırada yapılacak iç yüzey temizliği, gerekirse mercek temizliği/değişmi vb.
Hayırlı olsun Volkan, kazasız belasız kullan :)
................................
Elinize sağlık.
Far temizliği yapacaklara tavsiyem kesinlikle farın etrafını maskeleyin.
maltepe'de avmde denk geldim şimdi, fotoğraftakilerden daha da güzel. maşallah emeğinize :)
https://resmim.net/f/5vjRxn.jpg
Bir şeye benzedi sonunda :p
Maşallah kanka çok güzel oldu tüm dokunuşlar
Pazartesi postasını bekliyoruz Volkan Bey. Saat 08:15 mesai başlayalı 15dk oldu.
Saygılarımla,