Oil catch can de iyileştirme yapmam lazım biraz,mantık olarak ürün güzel oldu. Fiili olarak geri dönüş için kutu içinde kalan hortumu kısaltsam daha iyi olacak yağ dolduğunda çekmemesi lazım haliyle. Bir de giriş hortumunun hava filtresi tarafındaki bağlantısı çıkıyor oraya bir iyileştirme lazım. Birkaç kelepçe vs alınca düzelteceğim.
Bu gün yine boş durmadık garajda az da olsa iş yaptık.
Akü ve direksiyon yağı ile yedek su deposu üzerinde plastik parçalar var onların üzerinde kırık ve saçma sapan delinmiş yerler vardı onlara sunfix yaptım yarına kadar sertleşir zımpara ya hazır hale gelir.
Bir de yolcu koltuğu geri gelme hareketinde sorun vardı ve düğmeler yerinden çıkmıştı onu yaptım.
Foto çekemedim ama çok fantastik bir düğme altı yapısı var bir daha sökersem mutlaka çekeceğim. Neyse kontak sprey diş fırçası ve biraz da zımpara ile bu sorunu da aşmış olduk.
Ve tabi araçla ilgili keşfettiğim bir özellik var çok hoşuma gitti onun videosunu ekleyeceğim birazdan.
Video da sağ havalandırma yerinde değil. Tırnaklar kırılmış, içime çok sinmese de yapıştırıp taktım yerine. Bir daha çıkarsa yerinden daha kalıcı bir müdahalede bulunacağım.
https://youtu.be/6f8B57J7zdw
Sinyal çalışırken ve vites geri de iken ayna ayarı yapıldığında bir sonraki geri vites ve sinyal kombinasyonunda ayarlanan yerde kalıyor. Bunu bilmiyordum öğrenmiş oldum.