Abi maşallah. Güle güle kullan.
1-2 cm için 5 kasa konforundan vazgeçmemen iyi olmuş bence.
Arka difüzörde bir ton farkı olabilir mi? Yoksa ışık&çekim açısı falan mı?
Printable View
Abi maşallah. Güle güle kullan.
1-2 cm için 5 kasa konforundan vazgeçmemen iyi olmuş bence.
Arka difüzörde bir ton farkı olabilir mi? Yoksa ışık&çekim açısı falan mı?
Plaka,spoiler ve tek renk tampon çok iyi olmus :)
Stop etrafı siyah çerçeveye ne dersin hocam? Eğer apaçi gelmiyorsa bence çok yakışıyor. Giulietta varken yaptırmak istemiştim, ona da çok yakışıyordu.
Bu arada, 500x'e de benzer bir şey yaptırmak istiyorum, ancak folyo kaplama şeklinde olabilecek herhalde senin yaptırdığın gibi.
500x S-Design diye bi donanım var yurtdışında, krom görünümlü plastik parçaların hepsi mat siyah. Stop çerçeveleri, kapı kolları ve ön tarafta amblemin iki yanında yer alan parça... Bu şekilde beyaz araç çok güzel görünüyor.
Böyle bir uygulama yaptırsam kaça patlar, ve kafamdaki en büyük soru işareti, bu kaplamalar günlük kullanımda, yıkamada şunda bunda çıkar-atar mı?
Bu arada aslında arka tarafta parlak siyahlar bence güzelmiş. Mat siyah da denenebilirdi belki...
Stop çerçevesi sevmiyorum ben, belki parçalar siyah kalsa olabilirdi de aynalar ve stopları ellemek istemedim.
Kaplama işi güzel iş, f30da da kaplatmıştım bunda da kaplattım herhangi bir atma vs olmadı cam çıtalarında, olursa da aldığım yere giderim yardımcı olurlar diye düşünüyorum.
Maalesef kurlarla beraber iyi kaplamacılarda fiyatlar çok arttı. Ben cam çıtaları, direkler, çamurluktaki krom parça ve kapı kollarındaki ufak krom yerlere 600 TL verdim. Bana göre çok ama daha uygun yapan yer de yok.
Ama ne olursa olsun tavsiye ederim, görüntü bambaşka oluyor çok daha sportif duruyor.
maşallah yürüyen uçak
Her şey tek renk olunca çok daha güzel olmuş
Bir sonraki adımda egzos uçları küçük 4 lü krom olursa şahane olacak.
Vorsteiner difüzör günceli olsun :)
https://i.hizliresim.com/2QsyQd.jpg
Çok iyi olmuş.Basma kalıp dışında çok tarz durmuş:)
Arka taraf iyice agresifleşmiş güzel olmuş
Bu araçta nasıl spor yay yok bu arada ? Normalden daha düşük gibi duruyor bana mı öyle geldi ?
Çamurluk lastik arası mesafe sanki 3cm lik eibach ya da vogtland takmış gibi tamamen
Bende de F30 var şuan ve lastik çamurluk arasındaki fark gözüme çok batıyor. 3.5 luk spor yay almak istiyorum ama bu seferde konfordan çok mu kayıp olur diye tırsma geliyor :)
Ne önerirsin Yavuz abi ?
Yavuz maşallah hayırlı olsun, dizel yerine benzinli seçmendeki tercih ne oldu?
birde güncel yakıt değerleri nedir?
Maaşallah yavuz abim tam bir makina olmuş
Teşekkürler kardeşim. Spor yay cidden yok, hatta vogtland takıyım dedim bu halinden 1 cm daha düşer dediler 30mm yaya. O nedenle elletmedim.
Ben f30da vogtland kullanıyordum, konfor hiç gitmiyor neredeyse ve yol tutuş güzel oluyor. Basıklık da tam tadında 30mm yay ile. Ön 45 de takılabilir de ona garanti veremem konfor azalabilir amortisöre yük binebilir.
Düşünürsen ayarlarız.
Bana bulaşma diyen bir duruşu oldu maaşallah, bulldog paket.
yavuz abi maşallah çok ama çok iyi aracın. Maşallah nazar değmesin gözü olanın gözü çıksın
Maşallah,elinize emeğiniz sağlık.
KAsa zaten çok başarılı,bu haliyle diğerlerinden ayrılarak "Ben buradayım,farklıyım" diyor 100mt öteden :)
bi akşam koltuk ısıtmayı açtık, popo derimiz koltukta kaldı ...
Maşallah Abi çok güzel olmuş
Konudan uzak kalmışım biraz, son sayfaları yeni okudum Yavuz.
Maşallah gerçekten.
Difüzör'ü değiştirmen gerçekten çok iyi olmuş. Alışageldiğimiz kalıpların dışında araçlar her zaman daha mutlu ediyor insanı.
Güzel günlerde kullanman dileklerimle.
sen şimdi diyon ki dragger albayım ile benim yazdığım postlardaki üslup bir heeee mii i?? mesele araba olsa beğenmedim der geçerdi millet ama sen bir tık keko gibi yazdığından üstüne geliyoruz yoksa valla sen de canımız ciğerimizsin .
mesela burda herkes ciddi olduğunu düşüncek , ama ben şaka olduğuna inanmak istiyorum.
@RedEdition34
okuduklarım şaka olmalı, sana daha öncede yapılan yorumlar güzelim arabayı ne hale getirdiğin yönündeydi.Yavuz abinin bmw görünüş olarak standart bir bmw idi (tampon vs ıvır zıvır) .
kendini bir tuttuğun kişiye ve otomobile bir bak.Kendisini biz senelerdir tanırız , yok o yapsaydı ne derdiniz vs işlerini bırak.O prim kasmıyor en azından başkaları gibi. Pohpohlanmaya falan da asla ihtiyacı yok onu da söyleyeyim.
bu adamın amacı yolda ilgi çekmek , milletin yolda boynunu kırmak değil.Ama senin amacın o şekilde sanırım .
"aynen facia derecede modifiye yapmıstım cok ilgi cekiyor begeniliyordu namıssız"
Bu forumu beğenmiyorsan gidebilirsin hatta sen zahmet etme ben de gönderirim.
Arabalarımızın kıyaslanabilecek bir durumu yok. Sen f10 alıp bunları yapsan kimse de seni eleştirmezdi. Zaten rocconun bodykitini de kimse eleştirmedi, element uydurma biyerinden. O şen kerane rengine, eski jantlarına ve airine eleştiri yaptı insanlar bunu sen de iyi biliyorsun.
Beni eleştiren de oluyor, ben takılmam öyle şeylere. 20 yıldır araba modifiye ederim ben ama hiçbir zaman eleştirildiğimde millete hakaret vs etmem laf dalaşına girmem. Arabanı buraya koyuyorsan her türlü eleştiriye açık olacaksın. Bu araba da airli şen kerane rengi olsa emin ol eleştirilirdi.
Cideye gelirsek evet seni gördüm, sahildeki migrosun orda bebek arabası ile bana yol bile vermedin ben şimdi sana forumdan yol versem mi acaba :)
Cami duvarına işiyorsun dikkat et :)
Bu arada cideden nüfus kaydımı aldırmayı düşünüyorum artık. :slomo:
Difüzörle son noktaya geldi artık. Çok güzel oldu abi gerçekten nokta atışı. :)