Abi hayırlı olsun kozmetik bakımdan hele heleki konu aydınlatma olayında far açma olayları, temizleme olayları ilk günkü gibi olmadığı için sıfır yenileme işini en mantıklı karar olarak görüyorum konuyu takip ediyoruz.
Printable View
Abi hayırlı olsun kozmetik bakımdan hele heleki konu aydınlatma olayında far açma olayları, temizleme olayları ilk günkü gibi olmadığı için sıfır yenileme işini en mantıklı karar olarak görüyorum konuyu takip ediyoruz.
Hayırlı olsun, Bende 4 yıl pd130 ibizaya bindim çok memnundum 2260 cooler egzos iyi bir yazılım günlük kullanımda da gazlama gecelerinde de çok fazla yeterli oluyor. :) Güle güle kullanın
Kanka hayırlı olsun kazasız belasızz, dumandan çok çeken biri olarak çareyi söylüyorum egzoz ucunu yere dönük olanlardan yaptırabilirsin.En azından dumanı bagaja basmazsın.
Kanka güzel günlerde gazla. Hayırlı olsun :)
Maşallah hayırlı olsun :)
Maşallah hayırlı olsun gelişmeleri bekliyorum :)
Hayırlı olsun kazasız belasız maşallah elinde çok daha güzel olacaktır :)
Kanka motoru vermedin bana satmıyorum dedin bak satmışsın ya :D
Araba maşallah çok çok güzel duruyor Allah kaza bela göstermesin :)
maşallah çok güzel görünüyor hayırlı olsun :)
güle güle kullan kardeşim, muhtemelen eski aracımız. İlk sahibinden zır stock şekilde almıştık. Eskişehirde Erman abiye satmıştık orda birkaç el değiştirdi arkadaş ortamında.
çok teşekkür ediyorum,pazartesi başlıyoruz inşallah :)
Teşekkür ediyorum abi sağolasın,bakalım elimizden geldiğince yapıcaz birşeyler :)
kanka motor hala bizde amaa:) Eniştem 2011 ini sattı,ona verdim.Çok teşekkür ediyorum kanka sağolasın :)
çok teşekkür ediyorum,sağolun :)
çok teşekkür ediyorum abi sağolasın.Yüksek ihtimal sizin eski aracınızdır,uzun süredir Eskişehir'deymiş çünkü.
Hayirli olsun yakin zamanda satarsin diyorum:D
Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim
Maşallah kazasız belasız güle güle kullan hayırlı olsun :)