Boost Up Nickli Üyeden Alıntı
Lafının muhattabı anladığım kadarıyla benim, "fotoğrafı atan" kişiden bahsettiğin için. Ben durduk yere "bak daha iyisi var vb." gibi bir düşünceyle atmadım. Üstündeki mesajı oku istersen. Yapsınlar vagon görelim tadında bir mesajdı. Ona istinaden attım. Yaş olarak bende buradaki bir çoğu üyeden küçüğüm, baktım şimdi 2008 den beri üyeymişim, 16 yaşımdaydım üye olduğumda. Bir çok şeyi sorarak, insanları darlayarak, okuyarak öğrendim. Sağolsunlar sorduklarımda hiç birisi ters yanıt vermedi. En azından ben "egosuz" insanlara denk geldiğimi düşünüyorum. İsteselerdi, "aç oku-araştır oku bende kendim öğrendim" diyebilirdi.
Burda "Kaale almadim kusura bakmalik birsey yok , ben artik masturbasyona gectim, kim ne dusunmus cok onemli degil.çivi cakamayan adamlar bile arabacilik yapiyor o yuzden umrumda degil" gibi bi cevap verirsen, herkes dilediğini söyler:).
Dipnot olarak, sidik yarıştırmak benim lügatıma uyan birşey değil. İyi gördüğüm, güzel gördüğüm herşeye maşallah, güle güle kullan demesini bilen biriyim:)