Teşekkürler.Bende çok beğeniyorum.Yalan yok denk gelse 350Z alacaktım..Şimdi iyiki bunu almışım diyorum
Printable View
Maşallah özel bi araç abi kazasız belasız kullanın inşallah
Selamlar iyi haftalar
Aracımızın deri onarımlarını yapacak ustamızın gönül işlerinden dolayı o durum şimdilik askıda kaldı..
Onun yerine size biraz V6 sesi dinleteyim :)
İnanılmaz keyif alıyorum hatta arabaya binip bir yerlere gitmek için kendime bahaneler yaratıyorum :)
YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=jbv0...ature=youtu.be
YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=rT5mTf-qAS0&feature=youtu.be
fidex'in instagramında gördüm yapılan işi, çok güzel duruyordu. Sanat eseri gibi resmen.
Ses de efsane olmuş maşallah güzel günlerde kullanasın :)
Ama bu videolar cooook kisa :D
Maşşallah 2. video tam senfoni
şimdi sırada bence yazılım var :D söyle çatırtılı patırtılı
nihayet sonunda uzun bineceğin bir araba bulmussun :)
ses efsane, buna doluşalımda bizi bi karamursele gotur yolda tedavi oluruz ne iyi gelir biliyon mu :D
kazasız belasız keyifli günlerde kullan, gazlama muhabbeti olursa haberim olsun sesi canlı canlı dinleyelim.
Çok teşekkürler :) bir haftadır bugünü bekliyorduk.Gerçekten çok klas oldu tam istediğim gibi.Yıllardır aradığım ses buymuş
kuzenim şöyle iki video yapmış :)
Infiniti G37S | Exhaust Sound #Piscocuk - YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=dCgVcPifZAc
Yazılım yok böyle ince ince devam :) ben girdimmi sonunu getiremiyorum.
Satılmayacak araba yoktur benimle buluşmamış araba vardır.Kışın satarım bence :)
Karamürsel işini kesin yapalım max 4 kişi olur ama.Arada çıkıyoruz gazlamaya haber veririm mutlaka
gezdirmezsen küserim :)
o kadar kafanı yedim ben binmezsem olmaaazzz :)
karamürsel ne zaman online :)
106 dan sonra ilaç gibi gelmiştir hacimli motor hayırlı uğurlu olsun
Yavru gtr masAllah
Üstteki yorum agzımdan aldı, yemin ediyorum yandan direk gtr :) Maşallah emre abi, z ile aynı motordu yanılmıyorsam benim arabayla stock z yi denediğimizde 150 ye kadar fn2 önde 150 den sonra z :)) Allah nazarlardan esirgesin :)
overlok makinası ayağınıza geldi... sıfırdan dikeriz, 2de basarız, 3 de de basarız.. atmoşferik yavaş gitmenin en pahalı yolu diye bir büyüğüm söylemişti senelerdir çok severim :hoo::hoo::hoo::hoo:
bende hepinize gider yapıyorum en az yakan olarak :D ***** dizel speciz
Sen bizi sarı gördün taksi çıkması linea sandın herhalde ahahahahahaha :D
Seni seviyorrre yavrum, denemeyi salla, o halledilir deneriz, sonuç belli zaten kanadımı seyredicen de
daha adam gibi görüşemedik bile zıçtığımın pandemisi yüzünden.
La dur sende, araya kaynamışın :D
o parkurdada biraz iddalıyım biliyorsun otobanda gel kapışalım kim az yakacak :D
maşallah maşallah kocaoğlana:o
Maasallah emre. Guzel, coupe, yuruyor ve yırtıyor :)
Nasıl memnun musun aractan? Tavsıye eder mısın?
Ilanlarda var bıtane boyasız ( 767348788) fıyatı konusunda da yorum rıca edecegım senden ozelden se yazabilirsin.
Selam Barış.Araçtan inanılmaz memnunum..Hatta Q60s 3,0 v6 twinturbo 405 hp olanına baktım sıfır. Fiyat veremediler ilanlarda bir tane var oda çok çakma geldi gözüme..
sıfırı olsa kesin kesin kesin alırdım.Şuana kadar kullandığım arabalarda en keyif aldığım diyebilirim.Sesi için çok istiyordum inanılmaz mutlu ediyor beni..
Asıl senin merak ettiğin şeyler varsa sor tek tek cevaplarım tecrübe ettiğim kadarıyla