Hayırlı olsun. Maşallah çok sevimli bi araç.
Hayırlı olsun. Maşallah çok sevimli bi araç.
Bir Fiat 500 daha şirin görünemezdi sanırım.
Güle güle, kazasız belasız kullan inşallah.
Bir bayide Fiat 500 incelemiştim ama özel seri vs. değil, baktığım araçta ön konsol dahil bir bir yerde yumuşak doku veya bir kaplama yoktu. Heryer sert plastikti. Bu araç özel seri olmasından dolayı bir fark var mı? Koltuk döşemeler farklı olduğundan merak ettim
Allahım araba çok tatlıııı ! Abi sen böyle güzel arabaları nereden buluyorsun xD
𝕮𝖔𝖓𝖘𝖙𝖆𝖓𝖙 𝖈𝖍𝖎𝖑𝖑 𝖉𝖊𝖊𝖕 𝖎𝖓𝖘𝖎𝖉𝖊
Teşekkür ederim, zaten gitmiyor o yüzden solda pek işimiz olmuyor
Kesinlikle tam bir yaz aracıteşekkür ediyorum.
Teşekkür ederim
Teşekkürler, son susturucu 500 lerde bu şeklide, biraz tuhaf ama aracın çizgilerine uyuyor gibi. Başka türlü nasıl olabilirdi ben de bulamadım
Tepsi olunca toplu alacam onu bekliyorumteşekkür ederim
Hepsinin kendine özgü bir havası var, kişiselleitrmenin sınırı yok 500 de vu yüzden de ikonik zaten :] teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun
Çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim daha iyisi size nasip olsun, eve ikinci araç olarak çok güzel gidiyor.
Yol sesi,süspansiyon konforu falan gibi şeylerde kötü tabi ancak verdiği keyif eksilerini kapattırıyor. Benim şaşırdığım rüzgar sesi diğer 500 ile hemen hemen aynı. Tenteye rağmen çok kötü değil. Teşekkürler iyi dilekleriniz için.
Sağolun, sizlere de keyifli sürüşler.
Çok teşekkürler
Teşekkür ediyorum
Sağolun
Teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim.
Teşekkürler =)
Başka bir tane olabilir bir tane satılık var ilanlarda cam tavanlı. Odur muhtemelenteşekkür ederim
Çok teşekkür ediyorum
Mesajların yarısını unutmuşum![]()
Teşekkürler
Sağolasın![]()
Teşekkür ederim, Hiçbir fark yok direk petrol ürünü kullanılıyorher yer sert plastik tipik bir Fiat. Opel Adam aldığım dönemde adam’ı kalitesi sebebiyle tercih etmiştim. Onda daha çok yer yumuşak plastik ve deri idi.
Farklı araçları seviyorum :] az olunca da güzel görünüyor insanın gözüne. Çok teşekkür ediyorum beğenmenize sevindim =)
Bir sene sonra konumuza bir güncel çekelim
Yaklaşık bir sene oluyor 500ümüzü alalı; Leş koltuklarımız ve harita gibi boyamızı adam etme zamanı gelmişti. Canowax sağolsun o işi halletti.
Yapılan işlemler ;
IGL Quartz+ Seramik
Soft99 Cloth Barrier Fabric Coat - Tente Koruma
Soft99 Glaco Su Kaydırıcı
Gyeon Preserve İç Trimler için
Gyeon Leather Coat
Temizlendik, paklandık, bahara ve yaza hazırlandık derken baktım hava harika, @enesy'nin yanına gideyim iki aracı artık tanıştıralım dedim. Atladım BursayaMavi boncukla beraber güzel ve renkli bir gün oldu... Son foto da bonus olsun
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Maşallah araç çok tatlı yapılan işlemlerle uzun bir süre kaygısızca binersiniz. @enesy 'nin aracının da benzer tonda olmasından dolayı kardeş gibi durmuşlar çok hoş görseller![]()
𝕮𝖔𝖓𝖘𝖙𝖆𝖓𝖙 𝖈𝖍𝖎𝖑𝖑 𝖉𝖊𝖊𝖕 𝖎𝖓𝖘𝖎𝖉𝖊
Eski bir iPhone ile malesef olmuyor bu iş doğru diyorsunuzBen de istiyorum güzel bir photoshoot bakalım yakında olur inşallah.
Teşekkür ederim, Can bu işte gerçekten iyi
Çok teşekkürler, çok ponçik oldular ikisi beraber![]()
maşallah tam boncuk gibi araba kazasız belazıs![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)