herkeslere merhaba.
Uzun süredir devam eden fiat maceramý bu araç ile nihayetinde sonlandýrdým.
1 ay kadar önce , anlýk bir karar ile sýfýr aldýðým punto aracýmý sattýktan sonra , 'ee ben þimdi neye bineceðim' diye kendime sorduðumda , ***** sitede de ciddi bir mesaiye baþladým=)
adettendir pozumuzu verelim.
Sedana mý binsem , yine ufak segmentten mi devam etsem, benzinli mi alsam , mazotluya mý kaysam diye düþünürken bu ufaklýk dikkatimi çekti.
Rengiyle , opsiyonlarý ile 'acaba diye 'kendime sorarken bir anda kendimi sahibi ile pazarlýk yaparken buldum.
Aracý bursaya görmeye gittiðimde , aðzýmdan ilk dökülen kelimeler , 'abi sen buna hiç binmemiþsin ki' oldu=) gerçekten de boyasýnda hare bile yok denecek kadar azdý.
neyse hýzlýca bir ekspertiz sonrasý aracý almýþ bulundum.
Araç 13.000 kilometrede , üzerinde renk , 16 inç jant , 8.5 inç multimedya ekran ve arka park sensörü opsiyonlarý bulunuyor.
merak edenler için araç manuel , 90 km sabit hýzda klima açik 4.2-4.3 litre civarýnda takýt tüketiyor.
istanbul ici yarý yoðun yarý açýk trafikte þu anda 6.1 litre benzin tüketiyor. ful çakýlý trafikte 7 litrenin üzerine çýkýyor.
Gidiþi hýzlanmasý sesi , macera aramayan biniciler için ideal diyebilirim.
bir tek telefon (ios) ile multimedya arasýnda full link baðlantýsý kuramadým , meðer araya para sýkýþmýþ=) (kayadibi 1300 lira istedi) , þu an karasýzým , markaya uzak oldugum için daha uygun çözme yöntemi bilenler yazabilirse sevinirim.
Birkaç foto ile de konuyu kapatýyorum , Allah herkesin gönlüne göre versin inþallah.
teþekkürler,
salim
![]()