En yakisan modellerden birisini almissin 135ler cidden yakisiyor. Duzgun bi renge guzel bi boya istiyor dedigin gibi.
Bende style122 nin konforundan vazgecebilsem orjinal 135 yada 166 ya gecicem de rahatlik daha baskın geliyor simdilik.
Printable View
En yakisan modellerden birisini almissin 135ler cidden yakisiyor. Duzgun bi renge guzel bi boya istiyor dedigin gibi.
Bende style122 nin konforundan vazgecebilsem orjinal 135 yada 166 ya gecicem de rahatlik daha baskın geliyor simdilik.
Teşekkürler düşüncen için:) style 166 19 inç olduğu için konfor konusunda seni bir tık üzebilir ama style 135 18 inçler ciddi anlamda konforlu yanakları orjinal ebatta tutarsan gayet iyi olur senin için aklında bulunsun. 19 genelde ince yanak olduğu için bir tık daha konforsuz o yüzden dedim:) hayırlısı olsun inşallah
Jantlar çok yakışmış Maşallah. Orijinal rengi yapılırsa çok daha güzel olacaktır. Nazar değmesin güle güle kullanın.
benim 530xd de de style 135 var, aracı aldığımda üzerinde yay vardı ön lastikler davlunbazın ön tarafına sürtme yapıyordu, söktürdüm orjinale döndüm ancak hala sürtme devam ediyor lastik ebatları 245/40/18. sebebi ne olabilir sizce?
Güzel günlerde kullanın kazasız belasız. Tahmin ettiğim kadarıyla 40 yanaklı kalın lastik ebatı kullandıgınız içindir. Fakat orjinal yay'a dönüş yaptıysanız sürtme durumu olmaması gerekir. Çünkü aracın fabrika çıkışlı lastik ebatları 245/40/18. Sürtmeden dolayı davlunbazı zedelemiş olabilir en kötü ihtimal diye düşünüyorum bir baktırmakta fayda var.
Davlumbazlar oturmasi gerektigi yerinde tam olarak oturuyormu? Klipslerini ve davlumbaz braketlerini kontrol edin oradan ayrilmis ön tarafa gelmis olabilir.
Spacer varmi? Style 135 leri orjinalden mi var sonradan mi takilmis? Sonradan takildiysa ofsetleri nedir?
Benim ön ölculerimde 245/40/18 ama spacer yok her hangi bir surtmede mevcut degil.
araçta spacer yok. araç orjinalde standart paket ama sonradan m e çevrilenlerden (malesef) style 135 lerde sonradan takılmış orjinal jant. davlnbazlarla alakalı bu hafta boya kaporta incik boncuk işleri için ustama vereceğim o zaman göreceğiz. dediğiniz gibi bence davlunbazların tam oturmamasından kaynaklanıyor gibi.
bu arada frenlerde titreşim probleminiz varmı benim eski e90 320d lerimde de vardı bunda da var. ne yapmak lazım. parçacı orjinal disk balatada bile oluyor diyip garanti vermiyor.
Orjinal disk balata kullanırsan ben kesinlikle geçiceğini düşünüyorum açıkcası. Bmw'ler genelde yan sanayi ürünü balata ve diskte kabul etmiyor en büyük şikayette frenleme esnasında diskten veya balatadan ses geliyor olması. Dediğim gibi orjinal alıp takın derim tahminimce şikayet ortadan kalkıcaktır