Valla güzelim araba ne hale gelmiş derken son halini görmek sevindirdi. Harcanan her kuruş değmiş valla güle güle kullan
Printable View
Valla güzelim araba ne hale gelmiş derken son halini görmek sevindirdi. Harcanan her kuruş değmiş valla güle güle kullan
Kesenize bereket son hali çok güzel olmuş.
eline koluna emeğine sağlık çok güzel olmuş araban kazasız belasız kullan :)
Araca sene başında biz de bakmıştık bir arkadaşım için fakat sonradan vazgeçmiştik. Böyle bir arabanın bu hale düşmesine üzülmüştüm tabi. Güzel kurtarmışsınız aracı güle güle binin.
Araca sene başında biz de bakmıştık bir arkadaşım için fakat sonradan vazgeçmiştik. Böyle bir arabanın bu hale düşmesine üzülmüştüm tabi. Güzel kurtarmışsınız aracı güle güle binin
Araca sene başında biz de bakmıştık bir arkadaşım için fakat sonradan vazgeçmiştik. Böyle bir arabanın bu hale düşmesine üzülmüştüm tabi. Güzel kurtarmışsınız aracı güle güle binin.
Masallah cok iyi toparlamissiniz. Emeginize saglik kesenize bereket:icon_tup:
Araba sıfır gibi toplanmış sayenizde :)
Keyifli sürüşler ...
Arabanın ilk hali neymiş öyle ya, emeğinize sağlık cidden hayata dönmüş. Maşallah kazasız belasız :)
Maşallah emeklerinize araç evrim geçirmiş
Emeğinize sağlık, aracın kaderi değişmiş sayenizde. Böyle özel ve güzel araçların kötü sahiplerinden kurtarılıp sizin gibi ilgili kişilerin ellerinde korunması gerek artık. Keyifli sürüşler.
Teşekkürler :)
Teşekkürler sağolun :) Aynen o an idaretenlik aldık değişecekler listesinde :)
Çok teşekkür ederim :)
Sana da hayırlı uğurlu olsun o zaman :)
Tekrardan teşekkürler abi :)
Çok uğraştık ama değdi, sağolun :)
Ellerine sağlık yavrum :)
Valla emeğinize sağlık. Para kadar sabır ve zaman gerektiriyor artık bu işler.
Herkes uğraşmak istemiyor insanın gözünde büyüyor en ufak şey. Tekrar elinize emeğinize sağlık.
İyi günlerde kullanın.
Son hali çok güzel olmuş, hayırlı olsun güle güle kullan. Lastik işi çok ciddi dertmiş, o şekilde iyi başına iş gelmemiş.
Maşallah böyle özel arabalara hep senin gibi sahipler gerekli.
abilerin abisi sen her şeyin en iyisine layıksın, ben cendereden çıkana kadar araba satıldı ama olsun konuyu inceledim emeklerine sağlık ölüyü diriltmişsin tabiri caizse , yakışanı yapmışsın kesene bereket başka maceralara yetişmek dileğiyle haha
Evvela hayırlı olsun İrfan..
Aracının eksik ve sıkıntilarina güzelce gidermissin..
Sanada artık bundan sonra keyifle ,ve zevkle sürmesi kalır umarım..
207 RC Lemans güzel makinadír....😁