uzun zamandır çok güncelleyemedim burayı, bi kaç değişiklik var yakın zamanda fotolarını ekleyeceğim.
aracı eşime aldık lafta ama genelde kardeşim ve ben keyfi kullandık :) kullanması çok eğlenceli, manevrası bi değişik trafikte ilgi çekiyor vs o yüzden tam bir oyuncakmış gerçekten. yaklaşık 800km yaptık bu süreçte izlenimlerim aşağıdaki gibi:
- sürüşü keyifli, manevra kabiliyeti güzel. şanzuman geçişleri sorunsuz ve herhangi bir tepki yok yüke binmedikçe. yükte de geçişleri hızlı ancak biraz daha hissediliyor. performans anlamında şehir içi için gayet yeterli, uzun yolu daha sıkıcı. yakıtı şehir içinde 7,5lt civarında, uzun yolda sıkıştırmazsanız biraz daha düşüyor.
- aracın mekanik bir araç olduğunu kullanırken hissediyorsunuz, dif sesi ince bi uğultu olarak hep arkada ama asla rahatsız edici değil, çok hastası değilseniz duymazsınız bile. konforu kötü değil, 4 kişi bile şehir içi oldukça rahat seyahat ediliyor ancak bagajı komple sıfırlamış oluyorsunuz arka koltukların sırtını yatırarak. bagajlı seyahat edilecekse arabanın 2 veya max 3 kişilik olduğunu kabul etmek lazım.
- araçta şerit takip uyarısı, otomatik far, yaya çarpışma uyarısı, sallantı uyarısı gibi birçok güvenlik özelliği var, ancak lüksler yok :) iç aydınlatma çok zayıf, konsol ve vites kısmı akşam oldukça karanlık. kapılarda veya ayak aydınlatma kısmında biraz ışık olsa fena olmazmış.
- multimedya oldukça stabil çalışıyor ancak görsel olarak ucuz çin malı dash simgeleri var, daha güncel bir tasarım olabilirmiş ekranın içerisinde. ses sistemi ortalama kalitede.
- çalışması sessiz, motorun veya egsozun bi gürültüsü yok. çok hızlı gidemediğiniz için rüzgar sesi derdi yok :)
şimdilik aklıma gelenler bunlar, binek araba konforu ve performansı beklemeden aracın ne olduğunu bilerek alırsanız gerçekten çok keyifli bir araç. benim beklediğim evin 2. keyifli ve farklı aracı beklentilerimi tamamen karşılıyor, doğru bir tercih yapmışım. henüz araziye girmedim ama yakın zamanda arazi performansını da değerlendirip notlarımı buraya düşerim.