Eline, emeğine sağlık, her güncellemede üstüne koyuyosun abi MaşAllah.
Printable View
Eline, emeğine sağlık, her güncellemede üstüne koyuyosun abi MaşAllah.
kadran çok iyi olmuş. Böbrek konusunda kararsızım.
Bir de şu taban halısı siyah olsa çok bütün duracak içerisi.
aynı fikirdeyim ama taban halısını siyah yapabilmek için bütün çevre trimlerini de siyaha çevirmem lazım. oralar da hep ayak değen yerler ,3 ay mutlu mesut kullanıp birisi binerken boyayı kaldırıp siyahın altından bej gözükür vs gerçekten tatsız olur.
yoksa ben de bu kadar girmişken taban halısını siyah yapmak isterim.. yapmışken ince bi kat izolasyonla S kasa sessizliğine de çıkarmak isterim..ama işte riskler...
Çok söyledim aynısını. Deri aksamı dışındaki her yer siyah olmalı. Taban halısı çıkma bulunur. Bu arabanın km düşük kapı kartonları da temizdir. Çıkma almaktansa düzgün yerde boyatmak daha mantıklı. Öyle ayak çarpmayla falan zannetmiyorum boyası kalksın. Hele bi de izolasyonla araba mükemmel olur ki E60 izolasyonu baya iyidir.
Böbrek konusunda bilemedim, belki plastidip yerine parlak siyahla daha güzel olabilir. Böyle mat sanki bütünlüğü bozmuş gibi
ama kaçırdığınız bir şey var :)
e60 m sport bej renk deri döşeme alındığında yine halılar bej renk geliyor.
adını bilmediğim daha beyazımsı bir bej tonu olduğunda taban halısı , kapı döşemelerinin alt kısımları siyah geliyor.
herşeyi geçtim ben tabanı da siyaha çevirsem bu sefer koltukları taba yapmak isteyeceğim, onu biliyorum. O kadar girmeye niyetim yok açıkçası. biraz orijinalliği kalmalı.
böbrekleri biraz böyle kullanayım , kroma dönerim belki bakarız.
Kadranlar in böbrekler out emeğinize sağlık devam
gözü olanın gözü çıksın ya.
şimdi mesaj geldi, kapalı otoparkta tek kişilik yerde komşu ön tamponun a.nsnı skmiş.
https://i.hizliresim.com/1wtojay.jpeg
Yok artık, nasıl olabilir ki böle bişey otoparkı da biliyorum bilmesem için yanmıcak.
Not: ben beğenmemiştim gözüm kalmaz o yüzden :hehe:
Hay allah çok geçmiş olsun. Acemi biriydi heralde, otoparkta duran aracın tamponunu bu hale getirmekte kolay değil.
Boyatsın bi zahmet tamponu artık, çıkan masrafıda tamamen karşılasın...
Çok geçmiş olsun yaa valla biz ne kadar sakınırsak o kadar gelip buluyor.
İki kolon arasına koyuyorsun gelip yine buluyorlar çok geçmiş olsun. Umarım boya harici hasar yoktur.
geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. Ehliyeti kasaplar satsa muhtemelen hiç bir fark göremeyiz bence
panjurun boyasını beğenmeyenler yüzünden olmuş olabilir
ya boyatması etmesi dert değil. tampon kopsa da dert değil.
işin can sıkan kısmı, sıfır tampon aldık diyelim, önce boyanacak, 1 hafta sonra zımparaya gidecek , zımparadan gelecek seramik yapılacak. bunların hepsi için araba bırakılacak, vakit kaybı, taksi ile yolculuk vs. vs. bir sürü tantana.. bunlarla uğraşmak can sıkan kısım.
geçmiş olsun
cidden içim cız etti
plastik aksam olması işin tek teselli kısmı..
Abi tekrardan bununla geçmiş olsun diyelim..
benim durumu da sana attım gördün :) o kadar umursamaz, araba kullanmaktan bihaber adam varki toplumda..
Artık lanet ettim.
Benim de canımı sıkan işte o uğraşma safhası. Birde incik boncuk işi yapmaya adam arıyoruz..
tekrardan geçmiş olsun
Aynada asili koku detayi :D
Geçmiş olsun