Hocam selam elektrikli araç aldım bende şarj aleti alıcam ama goe ile sizin aldığınız Fronius Wattpilotun arasında kaldım etrafımda goe kullananlar baya var çevremde memnun ama karar veremiyorum hangisini alsam diye varmıdır tavsiyeniz ?
Printable View
Hocam selam elektrikli araç aldım bende şarj aleti alıcam ama goe ile sizin aldığınız Fronius Wattpilotun arasında kaldım etrafımda goe kullananlar baya var çevremde memnun ama karar veremiyorum hangisini alsam diye varmıdır tavsiyeniz ?
Bu hafta sonu yaklaşık 150 km sürme şansım oldu yakın arkadaşımın Model Y Performance'sini.
Aklımda kalan notları paylaşayım;
1. Şarj sorunu
Arkadaşım İstanbul'dan Ankara'ya, Bolu'da şarj molası verip geldi sorun yok.
Ee Ankara'da ne yapacağız?
Shell'e gittik, Hızlı şarja bağladık. her şey çok güzel. Benim arabayla eve döndük. pat telefona bildirim geldi, 'Şarj durduruldu'.
gittik arabaya, şarjdan çıkardık. tekrar şarja takacağız, araba şarj kapağını açıp hemen kapatıyor. o gece şarja takamadık.
arabayı aldık eve geldik, bizim siteye kurdukları Şarj istasyonu 22kW veriyor. o da akşama kadar şarj etmez diye ona da takmadık.
taa gittik başka hızlı şarj istasyonuna, taktık şarja. beklerken çay kahve içerlim derken, bizim 400 liralık şarj, geldi 1000 liralara :D
ee hani daha ekonomikti :D
2. Performans Kullanımı
Aktarma organı vs olmadığı için 130-140'lara kadar çok seri ama Taycan'daki spor araba hissiyatı vs kesinlikle yok.
Launch Control olmaması üzdü...
P zero lastikler aşırı yetersiz.
i20N'le dip gaz döndüğüm yerlerde, bu araba kafadan açmaya meyilli şekilde yine dip gaz dönebiliyor.
Emanet arabayla Drift Modu vs denemedim tabii ki.
Işıklarda gürültü patırtı vites derdi olmadan tapa gaz kalkmayı özlemişim.
3. Günlük Kullanım ve Konfor
Performance için herkes konforsuz diyordu ama ben öyle bir konforsuzluk hissetmedim. i20N'den sonra zaten E-Class gibi geliyor :D
Arabayla gazlarken rijitliği hissediyorsunuz ama sakin kullanımda da yeterince konforu size sunuyor.
Beni kesinlikle rahatsız etmedi.
Günlük kullanım için eminim ki mükemmeldir. ısıtma-soğutma derdin yok, cold start derdin yok. kocaman Bagaj var. arka diz mesafesi baya var.
güvenlik ekipmanları vs zaten bolca var.
Sonuç:
Şehir içi olarak, aile kullanımında başarılı bir araba. ben alır mıyım? hayır almam. :D
fitiller ve özellikle gösterge çok iyi olmuş.
kullanırken gözüm sürekli olmayan göstergeye kayıyordu, her Tesla'ya şart bence
Ama arabalarda ses yok ruhsuz,
Nerde gazlican trafikte yermi kaldi,
Ben mesela v8’e hic yakit almiyorum evin parinda hic bisey yakmiyor
Gelecegi yok 40 sene sonra 2. Elde para etmicek,
Yapsa toyota yapardi gelecek goremiyorum,
Hidrojende degilde, micro nukleer enerjili sonsuz km gide araba olunca alinir,
Suv ebatli bir arabadan anca bukadar verim alabilmisler
1- Şarj sorunu kesinlikle yok sizinki biraz farklı bir senaryo olmuş. Ankarada heryerde DC şarj kaynıyor ve açıkçası bugüne kadar başıma sizinki gibi bir durduruldu olayı vs gelmedi. Not: Shell de zaten şarj etmeyin hem pahalı diğerlerine göre hem kötü sistemi neyse.
22kw lik bir istasyondan 11kw ile aldığınızı düşünürsek fulleme ihtiyacınız olmadığı için 2-3 saatte yeterli şarjı elde edersiniz aslında. 20dk lık bir DC şarj ile eve vs gitmeye ihtiyacınız olmadan bunu yapabilirdiniz.
19.000km oldum daha böle bişey yaşamadım :D 25dk dan fazla da şarj da kalmadım.
2-Şimdi isminde Performance geçtiği için bunu Taycan ile aynı segmente sokmak biraz garip değil mi :D Bu bir aile arabası SUV. 150-160 bandına kadar çok keyifli hızlanıyor. Hatta ben Taycan 4 S ile denediğimde 200 e kadar kafa kafaya gidiyoruz. Hızlanması vs gayet güzel ama üst hızlar 180 sonrası 500hp gibi hissettirmiyor.
Sürüş dinamikleri çok aman aman olan bir araba olmasa da benim diyen benzer ebattaki arabayı bozar İ20N ile karşılaştırmak ta garip olur doğal olarak.
Laatikler bence de çok kötü ben Michelin e geçerim değişimde veya Contiye.
3- Katılılıyorum hep E segmenti kullanan birine tabiki sert gelebilir ama genel olarak bana öle çok sert gelmiyor ama bir sıkılığı var. Ama yurtdışı vs herkesin sölediği 35 yanak lastik ve 21 janttan kaynaklandığı. Lastik jant değiştirince gayet yumuşuyorMUŞ.
Final: Aile arabası değil de gazlıcam ben GARDAŞ diye alan adamı tatmin etmez, ama benim gibi hem aile arabası hem de basınca keyif versin derdi tasası olmasın diyen kişiler için biçilmiş kaftan. Açıkçası başka hiçbir arabada gözüm yok verdiği keyfi vermiyor çünkü sundukları ile birlikte.
Valla ben de alıştım güzel oldu :)
Gelecek hidrojende amünüm. Senin o kadar v8 araban var bak şarjın biter güneş patlar vs tut elinden nasa da eski kamyonetleri tutuyormuş doom day için sen de V8 tut ahuzahuzahuh :haha:
İkisi de güzel ürün hangisi ucuz ise onu alın bir fark yaratmaz.
1.2tsi tesla günlük kullanıcılar aile kullanıcıları için f/p rakipsiz bir araba.
Pili farklı evet, hem daha küçük hem de LFP batarya mevcut. Artıları eksileri var kendince ama soğuk iklimde değilseniz LFP nin çok eksisi yok artısı günlük %100 e kadar doldurabilmeniz sürekli. Performans standart bir kullanıcı için bence fazla fazla yeter 7.5sn 0-1002ü 217km de son hızı var.
evet, şarj sorunu benim de başıma hiç gelmemişti ama Tesla'yla ilk deneyimimde Tesla'dan alakasız şekilde geldi :D :D
yeni model 3 tanıtılmış. TR'ye gelirse o da başarılı bir satış yakalar
Var var Amerikada yolları kötü eyaletlerde yaşayanlar şöle yapıyor;
Ön ve Arka jant genişlikleri farklı. Önler 255 35 21 arkalar 275 35 21. Arkadaki lastikleri öne takıyorlar direkt, arkaya da 295 35 takıyorlar. Hem lastiklerdeki kavun görüntü gidiyor, hem konfor artıyormuş tüketime etkisi baya minimalmiş hissedilmiyor demişler. Ancak pistte kullananlar direksiyon hissini azalttı diye belirtmişler.
https://i.redd.it/v4svoq8sy0ga1.jpg
not: hediye kısmını geçiştirmene izin vermeyeceğim.
dostlar teslasını 2. el satan oldu mu çevrenizde? ne kadar değer kaybediyor sizce?
ikiyuzmu mu 75, tesla lastikleri cok pahaliymis 14” yazlik kislik set alirim o paraya gene tesla alinmaz.
2. Elde 1/2 kaybeder heralde,
Arkadasim ayni zamanda 193bine sahin aldi 430a satti,
Yatirim tavsiyesi degildir, o praya 10 tane sahin alir trafikten cekme yaparik daha iyi,
Gerci o donemde 50bin ile borsaya giren baska bir arkadasim 2milyon yapti parayi ama bitcoin ileride tek para birimi olacakmis.
Sasa hissesi alan biri 10.000tpsi varken gecen hafta 8 milyon para kaybetmis.
Biraz daha beklenirse musk ucuz oto yapacakmis, vergisiz alma hakki olanlarda var bence biraz daha beklemeli
Abi çok enteresan yorumların var tesla ile ilgili :)
Yani benimde elektrikli araçlara çok sempatim olduğu söylenemez ancak önceki yorumlarına hatırladığım için benzetmeler fln farklı seviyede yani.
Bu ülkede hangi araba 1/2 değer kaybetti bu zamana kadar :)
Böyle fırsatını bulsan bi almak kullanmak istiyorsun gibi ama mantığın buna izin vermiyor ve veremeyecek gibi :) Hayırlısı olsun :)
Cevremde elektirikli araba koltuguna oturmamis,
Alma ihtimali hic olmayan %90lik bir cevre, arkadaslarindan duyduklari ile beni ikna edince artik kendi bildigimin yanlis oldugunu dusunuyorum,
En son arkadasimin arkadasi izmire taycanla giderken 2000tl Yakmis mesela benzinli range ile gitsem keske daha az yakiyo demis,
Drag cilarin hic biri denemek istemiyor :(
Eskiden amerikan servisine gittigimde simit cay ismarlayan tafa gecen hafta gittigimde abi biraz yogun senlen ilgilenemicem bi 3 ay yogun sonra konusalim demeye basladi,
Benim basim yandi, toyota bu ise girene kadar kimse almasin istiyorum.
Beni goren 100 kisinin 98i toyota meden girmedi seklinde ikna ediyor,
Benden sonra teslimatta vergi yuksek fiyat hatasi yasayan cok fazla insan oldu, bir parti tum gemi cok yuksek rakamdan teslim oldu onlar bile vaz gecip siparis iptal etmedi suan 1 milyona yakin kardalar bir okadar suredir arbayi kullaniyorlar,
Ama ben genede bilmeden yorum yapanlarin hakli olduguna inaniyorum :)
Ben kararımdan eminsem, mutluysam, isteyen istediğini söyleyebilir, hatta aracıma küfür dahi edebilir :)
Niye bu kadar takıyorsunuz anlamadım.
Cevat ile güzel bir çekim günü yaptık. Yakında kanalda.
https://resmim.net/cdn/2024/07/16/WEnD06.jpg
https://resmim.net/cdn/2024/07/16/WEnkcG.jpg
Merhaba konuyu takip ediyorum o yüzden bir komşum için soracağım. Kendisi tesla aldı ve evden 220 ile şarj etmek istiyor. Mavi renkli bir aparat gösterdi. Evden sigortadan tesisat çekilecek ve o aparat balkona konulacak. Araç içinde ona uygun aparat aldı bununla şarj edeceğim dedi. Normalden biraz daha hızlı oluyor yine 8-9 saat sürüyor dedi. Bu sistemi yaptıracak elektrikçi bulamadı. Aslında sistem kolay 3X2.5 luk kablo. Ama şu kadama takıldı 25amper gibi bir değer ev tesisatından geçebilir mi? Başka bir komşumuz benzer şekilde evden togg şarj ediyor
Selam, komşunuz mavi adaptör almış ve monofazeden 32A çekiyor o kablo ile bunu kendi aracın içinden çıkan alete takıyorsun ve 7kw ile şarj edebiliyorsun. Ev tesisatı ve sigortaları bu sistem ile çok büyük yük altında oluyor özellikle şarj esnasında fırın ketıl vs gibi şeyler kullanması yüksek A'li bir sigorta taksa bile (şebeke elektriğinin geldiği saatteki sigortadan bahsediyorum ev değil) bu sefer kablolara aşırı yük biniyor (ısınma vs) Bu sebepten ben tavsiye etmiyorum. 3faz wallbox hem ileriye dönük olması açısından hem de arabanın ve evin güvenliği için daha doğru bir çözüm.
Ha bir sürü insan kullanıyor vs. derseniz de sizin alacağınız risk olur ben 20 lira için o riske ve konforsuzluğa girmedim.
Cevap için teşekkür ederim. Bizim site monofaz olduğunu için sizin tavsiyeniz nedir?
Aracın içinden gelen alet ile şarj etmesi en mantıklı çözüm bu. SR aldıysa zaten kapasitesi düşük olduğu için geceden taksa boşken bile sabaha dolu kalkar.
tam aklıma gelen soruyu cevaplamışsın teşekkürler, gerçekten çok kritik bir konu evlerdeki altyapının bu yüke hazır olup olmaması.
genel itibarı ile EV kullanıcıları daha bilinçli tüketiciler benim gözümde ama okumayıp sürünen, vatan toprağına yakınlaştırılanları da bir yandan düşününce tedirgin oldum. kaçak akım rölesini iptal eden bir kafa buna ne kadar dikkat eder emin değilim.
Maalesef ülkemizde bir çok evde kullanılan kablolar ve çekilen tesisat zayıf. Genelde ince kablolar kullanılıyor. 16A bile kaldırmayan tesisat dolu. Bence o tarz risklere hiç girmeyin. 3 faz yoksa 3 faz çektirip öyle devam edin.
hocam bendede togg var goe şarj ile şarj ediyorum 7 kw ile ama evde makinalar açık olduğunda + araba şarj olduğunda sigorta atıyor demekki sizin dediğiniz olaydan dolayı :) bende şimdilik 5.5 kw ile şarj ediyorum önümüzdeki hafta sayacı trifazeye çevirip 22 kw olarak şarj edicem sanmıyorum daha sonrasında sigorta atacağını
Elektirikli pek sarmadı sanırım
Haydaaa gittimi tesla ? Tamda tesla alma arifesindeyken o kadar sorum birikmişken
Yok yahu nereden çıktı ahahahahaha.
Dolandırıcı Girkan Bey jantlarıma çöktü sadece. 21 leri 19 lar ile değiştirdim. TR piyasasının en mantıklı aile arabasını satacak kadar delirmedim daha.
Saygılar Rıdvan.
performance + 19"
bence çok güzel tercih , dönen aksamdan güzel kg atılmış durumda
yanak sebebiyle konforda epey farketmiştir zaten de bunun hızlanmaya ve tüketime etkisi nedir başkan? tecrübeleri alalım?
edit : kilo değerleri eklendi
21" uberturbine ön jant : 17,259.-kg
21" uberturbine arka jant : 17,667.-kg
19" gemini ön-arka ebat eşit : 13,426.-kg
kabaca her bir tekerlekten 4.-kg atmışsın
evet ben de görmüştüm benzer bir test
0-100 / 3,5sn'den 3'e mi düşmüştü öyle birşeydi
o testteki jant 18" full forged martian wheels olması lazım , o jantlar ekstra hafif
hafif ama bir rpf1 değil tabii :D:D:D
CV de daha yeni izleme şansına eriştim araç inceleme videosunu.
Uzun zamandır arabasını bu kadar aşkla anlatan bi adama denk gelmemiştim.
Teslasını anlatırken nebati gibi gözlerinin içindeki ışığı gördüm.
Allah kaza bela vermesin. Bol menzilli sürüşlerin olsun.
Teşekkürler, 0-100 testlerde 19 hafif jantla ortalama 3.4'e düşüyor. 100-200 de ise 1-1,5sn civarı fark ediyor.
Ben OEM jant takmadım, taktığım jant 11.2kg OEM jant 13.4 :)
Norveçteki eleman 21-19-18 testi yaptğında tüketim ve konforda ciddi farklar vardı zaten benonu izledikten sonra bu kararı verdim.
Onlar USA'de Tsportline'ın jantları güzel jantlar burada malesef yok ama taktığım jantt onlarla aynı KG'da.
Aahahahaha valla bebekten sonra öle bir iyi geldi ki gözlerimin ışıltısı ondandır. Juniper gelince de ona geçerim muhtemelen bunu verip.
Fotoları da şöle koyayım, evet 21 lere görsel olarak daha kötü ama zaten araba da yakışıklı bir araba değil o yüzden çok umrumda olmadı.
OEM 20'' Induction modelin 19'' Kormetal üretimi olanı taktım. 11.2kg jantlar. Eski janbtlar 17kg civarıydı. Lastik tercihim Michelin Pilot Sport 4 Acustic 104Y XL oldu. (içi süngerli) 255/45/R19 OEM boyutlar.
Tüketim %10-15 arası düştü. Hızlanmada farkı şöle yorumlayabilirim, eskiden 100den sonra bastığında azalan o yapıştırma hissi şimdi 100 de bastığında da sanki 70-80 gibi basıyormuşsun gibi hissediliyor. Ben açıkçası memnunum. Bir balans sorunu vardı dün onu hallettim şimdi kafam rahat.
https://i.hizliresim.com/6g2yxiy.jfif
https://i.hizliresim.com/shkmgrv.jfif
https://i.hizliresim.com/qww73ne.jfif
https://i.hizliresim.com/8t5n7gy.jfif