-
anlatım gayet başarılı olmuş eline saglık
arabana gelince tam benim istediğim gibi yapıosun Allah kaza bela vermesin
geçirdigin ufak kazada iyiki sana bişey olmamış arabaya olanlarda halledilir
19 temmuzda büyük ihtimalle bizde orda olucaz umarım senide orda görürüz
-
-
sahiden güzel ve keyifli bir anlatım olmuş inşaallah dilediğin VTEC e kavuşursun allah gönlüne göre versin resimleri sabırla bekliyoruz.
-
tebrıkler kardesım emegını cok begendım:)maşallah
-
büyük bir zevkle izledim . harika bi araç olmuş . devamının hayırlısıyla gelmesini dilerim . kazasız belasız.
-
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar, dediğiniz gibi renk seçimim nh-0 championship white oldu zaten. Şu aralar gümrüğe gidip smoke stopları ve bijonları almam gerekli hala gitmeye vaktim olmadı...
Soranlar için; üst kapak + distributor + beyin 1500 TL, üst kapağı taktırmak için tahmini 300 - 400 TL, beyin bağlantısı için tahmini 300 - 400 TL harcarsınız işlem 2000 - 2300 TL ye bitmiş olur.
-
Çok zevkli bir konuydu bencede:) Şanzumanı eğer düze çevirirsen çok daha zevk alırsın otomatik vitesli olunca manuele oranla gitmiyormuş hissi veriyor:D. Tabi zevk senin, karar senin ama çok beğendim aracı da konuyu da:)
-
-
Tatlı sade hoş bir civic. Kaza için ise geçmiş olsun . ALLAH beterinden saklasın.
-
-
aksam eve gecince bi bakam videoya =) telden anca bukadar. Yorumlar icin tekrardan tesekkürler herkese.
-
cok guzel anlatım ve uygulama olmus ısteklı oldugun her halınden bellı bencede otomatık kalsın aracın farklılık her zaman ıyıdır kolay gelsın...
-
cok saol yorumun için serhat.
Beyin bağlantısı ile ilgili bilgisi olan yok mu ?
-
-
güle güle kullan. maşallah.
-
Maşallah anlatım çok güzel olmuş.
Ama bence düz Opak beyaz yaptırma Beyaz'ın farklı bir tonunu kullanmanı tavsiye ederim.
-
nh-0 championship white olcak aracin rengi.
-
Seninle bu arabaya baktigmz gune lanet olsn :D
-
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin..