-
Alıntı:
Onur typer Nickli Üyeden Alıntı
ayrıca ön sıslerı daha ortalayıp buyuk sarı hella sisler olsa ayrıca jantlar cıkarılıp jant kapak ve yanaklı lastık olsa daha kendını yansıtır bence ve can alıcı olur
sisleri söktürdü zaten jandarma.nereyi dürtüyorsa artık.jantlarımla mutluyum şimdilik.düzeyli bir beraberliğimiz var :D
şimdilik motora yükleniyorum.sağolasın
Alıntı:
The Jackal* Nickli Üyeden Alıntı
Karbüratörlü araçlar bizimkiler, benim bildigim gaz havayı pek sevmez hatta tofaşlarda havakazanının agzı ufaltılır :confused
dediklerin doğru.hava olayını custom mixer'den ayarlıyoruz.sıkıntı olmuyo.hatta eskisinden daha iyi oluyo.org kazanındakı gibi ordan burdan hava almadıgı için :D
-
kazasız belasız. projenın devamını dılerım.
-
dün kampüste gördüm çok güzel maaşallah :))
-
Kapılardaki aynaları iptal edip ön çamurluklara taksan çok harika olur. çamurluk aynası cok güzel oluyo.
http://img135.imageshack.us/img135/9203/tf07g.jpg
-
-
-
eveeeett yeni resimlerimiz
-
-
HACIm emeğinize sağlık.. süper olmuş süper!
-
Katil serçe böyle olurdu heralde :) Maaşallah :)
-
Hay maşallah kazasız belasız kullan kardeş..
Bayadır göremiyordum dışarda demek turbo işindenmiş..Konyada yaptırdın galiba..
Vizelerde sonra kampüs çevresinde bi oluşum yapalım potansiyel var baya :)
-
Alıntı:
ArMy Nickli Üyeden Alıntı
Hay maşallah kazasız belasız kullan kardeş..
Bayadır göremiyordum dışarda demek turbo işindenmiş..Konyada yaptırdın galiba..
Vizelerde sonra kampüs çevresinde bi oluşum yapalım potansiyel var baya :)
turboyu yazın halletmıştik zaten.montajı kalmıstı.sadece 7-8 saat surdu takması ayarı vs.
görmemen imkansız aslında ama :S
hergun pıyasadayım ben.bende ne zamandır gormuyom senı.
vizeler bitsin yapalım bişeyler.
-
Alıntı:
aliozel Nickli Üyeden Alıntı
Katil serçe böyle olurdu heralde :) Maaşallah :)
serçe değil murat 124 lütfen :D
teşekkürler
Alıntı:
JapanVsGermany Nickli Üyeden Alıntı
HACIm emeğinize sağlık.. süper olmuş süper!
teşekkürler.saol
-
MaşAllah, Allah Kaza Bela Vermesin.. ;)
-
Maşallah nazar değmesin gözünaydı diyeyim :) jantlar fena olmuş 0..100 denemeleri vs. yaptınmı acaba ? ben hala karburatör sorunu yaşıyorum adam gibi manifold yaptırabileceğim bir yer bulamadım bir türlü gelişmelerden beni haberdar et arif konunun takipçisiyim :)
Bu arada benzin de bir sorun yaşıyormusun ? Yoksa sadece lpg demi kullanıyorsun
-
Hocam, öncelikle gözün aydın hayırlı olsun.
Yakıt durumlarını alsam ? :)
-
maşallah ALLAH c.c. kaza bela ceza göstermesin inşallah... mavi rengi seviyorum yaa yakışıyo valla
-
Jant seçimi çok iyi. Ben de bu arabanın olabildiğince sae kalmasından yanayım. Özellikle aynalar mutlaka sökülmeli. Hem çirkin hem de kepçe duruyor.
-
Alıntı:
ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı
MaşAllah, Allah Kaza Bela Vermesin.. ;)
teşekkürler sağolasın.
Alıntı:
0M42 Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah nazar değmesin gözünaydı diyeyim :) jantlar fena olmuş 0..100 denemeleri vs. yaptınmı acaba ? ben hala karburatör sorunu yaşıyorum adam gibi manifold yaptırabileceğim bir yer bulamadım bir türlü gelişmelerden beni haberdar et arif konunun takipçisiyim :)
Bu arada benzin de bir sorun yaşıyormusun ? Yoksa sadece lpg demi kullanıyorsun
şu anda sadece lpg'de kullanıyorum.karburator için manıfold yaptırcam diye ugrasma.ona ugrasasıya kadar,ufak bı flanş yaptır.karburatoru onun üzerine yerleştir.kendı manıfoldunu kullan.
benzinde kullanmamamın sebebı,avans vurması,yanı kendı kendıne daha önce atesleme yapıp.aşırı ters basınctan dolayı,pistonu siboba çakması.benzınde 05-06 barda bu garantı olur.hele hele kapak taslanmıssa kaçınılmazdır.oktan sayısı benzının en kalıtelısı 98.satılan bulunabılen.
sen bunu onlemek için metanol kullan derim.litresı 1bucuk lira.:D :D
ne avans vurma sorunun olur ne de baska bı sorun.yeterkı basıncı kontrol et.westegate hortumunu sıkısıkıya bagla.bu çok önemlı.yoksa yıne elıne alırsın.allah korusun.ben alıyodum az kalsın.
westegate'i en acık pozısyonda tak öle yurumeye calış sonra bıraz daha acarsın,basınc 0.5-0.6larda bırak.sonra çaff çuff gez :D
0-100 ölçmedim hiç.sınavlar var pazara kadar.onlarla ugrasıyorum.en kısa zamanda dyno testı 0-100ü vs paylaşcam.
Alıntı:
The Jackal* Nickli Üyeden Alıntı
Hocam, öncelikle gözün aydın hayırlı olsun.
Yakıt durumlarını alsam ? :)
tesekkurler.yakıt.çaff çuff gezersen 25-30 kr.
emekli işi gezersen 20 kr altına kadar iniyo.
Alıntı:
joker Nickli Üyeden Alıntı
maşallah ALLAH c.c. kaza bela ceza göstermesin inşallah... mavi rengi seviyorum yaa yakışıyo valla
teşekkurler
Alıntı:
JaSoN Nickli Üyeden Alıntı
Jant seçimi çok iyi. Ben de bu arabanın olabildiğince sae kalmasından yanayım. Özellikle aynalar mutlaka sökülmeli. Hem çirkin hem de kepçe duruyor.
tesekkurler.jantları 6 ay aradım zor buldum.tr'de 2 yada 3takım var diye bılıyorum.
aynalara bi çare bulcam.ama cok farklı seyler dusunuyorum.şimdilik motorla ilgilendigim için pek sallamadım acıkcası.