geçen ara sokaktan çıkarken gördüm çok güzel olmuş...
geçen ara sokaktan çıkarken gördüm çok güzel olmuş...
maşallah on numara olmuş ayrı bı stıl ayrı bı tarz kardeşim eline saglık... (cnr fuarından adanalı)
çok farklı ve çooook güzel olmuş
maşallah :)
stp is efsane :)
cok basarili olmus Selcuk masallah:icon_tup:
maaşallah çok begendım kazasız belasız selcuk :)
çok emek verdin çok uğraştın :) güle güle kullan kanka dicek bişey bulamadım :) herşey kalite :)
cok seksi olmus.begendim masallah kazasız belasız
Çok güzel olmuş maşallah gorduğum en guzel civic lerden biri jantlar harika :)
Kazasız belasız... ;)
Harika Olmuş.
Alanda en Çok Dikkatimi Çeken Arabalardan Bitanesiydi.
çok güzel olmuş. farı çok beğendim
Maşallah ben beğendim güzel olmuş kazasız belasız sorunsuz binen kankacım.
Farklı bi çalışma olmuş nazar değmesin
Maşallah Selçuk çok beğendim verdiğin emeklere değmiş.Allah kaza bela vermesin
Kanka Allah kazalardan belalardan nazarlardan mallardan korusun inşallah. Gerçekten çok değişik bir tarz olmuş çok farklı duruşu var aracın. beğendim gerçekten.
Benim bir tek kafama takılan ön çamurluk ayarların oldu. Yan çaprazdan çekilen fotolarda kapıların çıtaları gayet düz dururken çamurluklarınki yukarıda ayarsız duruyor. o kadar detay arasında senin dikkatini çekmemiş olabilir belki ama işimiz otomobil olduğundan resimlerde ilk o gözüme çarptı.
Cidden çok zevkli yapılmış bir araç her bir parçasına ayrı özen gösterilmiş.. Gerçekten bütün olarak çok güzel görünüyor ;) Herkesin düşündüğü gibi yurt dışındaki araçlar kadar kaliteli bi araç çıkmış ortaya.. Bizede kazasız belasız zevkle bin demek düşüyor :)
herkese tesekkur ederım kardeslerım :) bu yorumları okudukca amacıma ulastıgımı net ne goruyorum :) elestırılerınız ıcınde tesekkur ederım kaale alındıgımı gosterıyor buda :)
kankacım onları yerıne oturtsanda araba basık oldugu ıcın esnemelerde lastıge bınınce tam sag solda yukarı verıyor,yapacak bırsey yok :)
tekrar hepınıze tesekkur ederım saolun daha ıyılerı sızlerın olsun ınsallah :)