bırak sende kalsın.. :icon_tup:
maşallah ya ne denirki sezarın hakkı stp ye:D
bro cilan eksik olmasın...
Adam tamponu sök at dedi abi, bunu dedikten sonra anlatmaya çalışmamak lazım daha fazla...
konuyu saptırmayın
arabaya yorum yapın;)
kusura bakmayında DENYOlarla ugrasmaktan bıktım ya. o soktugumun BUMPER (tampon) DIFFUSERlerını boku bokuna takmısımbak goruyomusun. arabayı yere basmıyomuslar megerse
ben tampon takma istersen derken gırgır yapıyodum ama sen bunu bile anlamıyosan bence sende bi sorun var. Senin dedigine gore herkes aracının arka tamponuna 6 tane delik acsın hopp aerodinami 10 numara dimi :D
yazmıyım diyorum ama dayanamıyorum birazdan ya bu topic kilitlenicek yada benm post lar silinicek de neyse :)
öyle deme 6 delik 0-100 de en az 0.5 sn etkiler bizde delik yok 3 ün altına inemedik daha:(
delikler süper kazasız belasız kullan:icon_tup: ama fara bi anlam veremedim
tamponun altını kapatırsam ekledıgın resımdekı ferrarının gıbı parasut etkısı ortadan kalkmıs olur. arabanın tampon altına hıc bı sekılde hava gırmez ve o etkıyı gostermez. ama benım tamponumun altı acık ve bende o parasut etkısını engellemek adına bu aparatları taktım. bu parcaların 0-400 metre drag zamanlarında 1 sn ye varan ıyılestımelerı oldugunu arastırırsan bulabılırsın...
o farın ardında col aır room var yanı soguk hava odası yalıtılmıs. fardan dırek ram aır ıle soguk hava alımı saglıyorsun. gordugun far sadece yarıs amaclı...
http://www.odv2.com/pc/catalog/image..._air_scoop.jpg
cahil gör beni tampondaki delik o bölümümü destekliyor yoksa sadece görsellikmi, ben bahsettiğin şeyi o delik yapıyor sandım. Serdar abinin ordaki s2k dada aynı sistem vardı.
polis amcalar kızmıyor mu bu halde ?
HEE bak ne güzel cevap vermissin tesekkür ederim
madem senin tamponunn altı acık, delik acmak yerine keske tamponun altını kapatsaydın ama diyosan ki hondalar hafiflikten dolayı boyle güzel yürüyo ben tamponun altını extra agırlık olmasın diye kapatmak yerine tamponu deldim biçtim valla helal olsun cok güzel bi cozum hem hafifligi korumus hemde azda olsa bi aerodinamiklik saglamıs olmussun.
Dayan yoksa ben sana dayanıcam birazdan :D sen git gırgır2ı evde yap ;)
http://www.istoc.com/UserFiles/Urunl...4068872134.jpg
Yarışlara katılcakmısın peki abi ?
Maşallah Ben çok beğendim,şuana kadar ki en güzel dış görünümü bu diyebilirim:) Jantta renk seçimide yerinde,sislerle bütünlük sağlamış..İleride sıkılırsan offseti beyaz içini araç rengi ve ya tam tersi yapabilirsin:D Güle güle kullan inşallah abi.