Kazasız belasız harika görünüyor ;)
Printable View
Kazasız belasız harika görünüyor ;)
benki renoları sevmem ama bu bi başka :D maşallah :)
Maşallah çok güzel olmuş farları flash s farı takılsa ve rni jantları son nokta olur sanırım tabi benım gorusum kazasız belasız
Flash farları takma bence fairway gibi oluyor. Bende de vardı broadway bulamıyorum fotolarını:) 185 taban denemiştim olmamıştı, arkalar çok sürtüyordu 175 tabanda da açtırmıştık biraz.
böyle r9 başka yok heralde maşallah
Şöyle söyleyeyim o zaman; eafy yaylı broadwayle yanyana geldiğim de benim ayna alttan geçiyordu:) 185 55 14 harika olur ama yakışan jantı bulmak zor bence...
ehehe o kadar düşüklükte sürtmesi normal tabi
14te güzel jant sıkıntı gerçekten ama clio rsi-megane mk1 2.0larda kullanılan jant en sade ve güzeli oluyor
Clio RS 172 lerin Jantından ve yerlerde :rolleyes:
maşallah cok ıyı kazasız belasız
Bizdede brodway vardı.Yuvarlak stopları olandan.Koltuklarının kenarları koyu füme ortası açık füme orta bölümdede beyaza yakın desenler vardı.
cok güzel bu broadway ya maşallah :)
gecen geldi bana adam hidrolik direksiyon taktırmıs otm yanan farlar yagmur sensörü elektrikli aynalar içerden acılan bagaj kapagı flan bunada yakısır :)
napmış o yaw megane üstüne r9kupa mı oturtmuş:D
R9'un direksiyonu zaten pamuk gibi Toros'a nazaran :D ama hidrolik direksiyon olsa ne güzel olur demedim değil :)
Özgür abi 15" taksan nasıl olur ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33657108/detay
14 düşündüklerimden biride e30 jant ama 15olanlar daha güzel tabi
bakalım alıcağım zaman karar vericem , 4x100 15 bu jantlar denk gelmiyor her zaman
maşallah lan
bununla bi çorba içmeye gidelim gelince:D
gel gel çapkınlığa da götürürüm bunla seni gızlara laf atarsın:D
maşallah kardesim