Maşallah lan güzel olmuş :D
Printable View
Maşallah lan güzel olmuş :D
Herkese cok tesekkur ederim
Su anda boyle hosuma gitti benim ama kafamda beyaza boyamak var
Fotoda bagajda cikan 4lastik jantim var o yuzden cok basik duruyor. On tarafi biraz alcaltmistim ama arka yuksek kaldi arkayida 2-3cm indirmem lazim
Kafadan 2-3cm daha dusmesi lazim ama duygusal olarak bittim:D
daha önce baska r9 da grmüştum spoon guzel duruyordu bunda da efsane olmus ama ya kafanın biraz daha basılması gerek yada arkanın biraz kalkması arka cok basık duruyor :)
Doğru bide bagajdaki lastikler var :soru: biraz daha dengelenmiştir abi geri kalanıysa tamamen duygusal :D
özgur sakın beyz yapma;)
özgur kardesim ben begenmedim çok bogulmus araba,
eski toprak rallilerde kullanılan r9 veya flashların kullandıgı cok kollu oz veya compotive marka jantlar var genelde beyaz renk onlar cok yakısıyor
hatta koca koca paçalıklarda koyarlardı vardır sende o resimlerden kesin
siyah jant arabayı boğuyooo takata green yap güel olur :D
Nokta olmuş gerçekten maşallah maşallah.Allah kazalardan belalardan korusun.
maaşallah , cidden çok güzel görünüyor
paçalık takımı
yarış koltukları
yarış direksiyonu-3 kollu ve simidi sürücüye doğru çıkık olanlardan
sonra da olay biter , bunlardan sonra jantların rengini istersen her hafta değiştir hepsi süper durur..
tekrardan maaşallah :)
maşallah cok güzel olmuş tamponları ve marpilyeride gövde rengi yapsan cok daha güzel olur gibi geliyor ama tabiki sen bilirsin jantlar tam olmuş maşallah tekrar...
Valla dediğn jantları bende çok seviyorum hep onlardan istedim ama bulmak zor bulunduğunda da çok pahalı oluyor
Spor direksiyon var zaten ama ofsetli olanları pek sevmiyorum.
Sırada koltuk kaldı birtek:)
Tamponları boyatıp boyatmamak arasında çok kaldım ama ozamanda fairway olucaktı , böyle kontrastlı daha hoşuma gidiyor:)
Herkese teşekkürler:)
kazasız belasız kullan..
nokta olmuş jantlar:)
oo maşalllah özgür abi ..
Güzel olmuş bilmiyorum fotolardanmı ama arabanın altı çok karanlığa gömülmüş tamponlar ve marşpiyel siyah olduğundan.. :)
Sen onu fotolarınla güzel yaparsın ama :)
düz olarak basık r9 lar çok hoşuma gidiyo arabanın hatlarından dolayı çok iyi duruyor
açık söylim kıçı kalkık hali hiç hoşuma gitimiyodu r9 dediğin dumduz basık olcak arkadaş :D
jantlar on numara eğer sıyah kalıcaksa bijonlara bı renk ver derim
maşallah çok yakışmış hayırlısı olsun
guzel olmus bronz olursa sılah olur
Kral.
Jantlar siyah kalmalı.