led stoplarını satan kişisininz galiba. bizim dükkana da bekleriz efem. mitsubishiclubturkey
led stoplarını satan kişisininz galiba. bizim dükkana da bekleriz efem. mitsubishiclubturkey
Plakalık Hariç Güzel Duruyor.
Çok Temiz Ve Diri..
Çoğu Kişininde Dediği Gibi EvoX Jantları ve Biraz Basıklık Arabanın Çehresini Oldukça Olumlu Yönde Değiştirecektir..
Kazasız Belasız..
Öncelikle hayırlı olsun Gürol.Senide mitsucu görmek güzel bir şey.Anladığım kadarıyla Ankara ya dönmüsün.Seninle görüşmek nasip olmayacak galiba bana :) Bir kaç hafta önce ankradaydım ama sen amerkadaydın galiba :)
Arabaya gelince : Bagaj spoyleri şart görünüyor bana.Diğerleri maaşallah.Plakalık ta senin bileceğin iş.Ama tez zamanda bir bagaj spoyler ı ayarla derim ben.
Kazasız belasız kardeş :)
plakalık yine aynı yere uzun olarak yapılsa daha güzel olrdu arkadaşımda vardı biz o şekilde yaptık baya güzel oldu ve panjur çevreside mat siyah oldumu tam olacaktır.stopların çok yakışmış bunu belirteyim biz bulamadık hala :D
egzos ucu ve plakalık hariç guzel duruyor araç.. bıde arkadaşların dedı gıbı yuksek spoiler ve evo x jantı oldumu tadından yenmez..
Bir de mitsunun ambleminin kırmızı olması gerektiğine tamamen katılıyorum.İyi etmişsin gürol.Yakışmış aynı zamanda.
Masallah ;)
Plakalık acil sökülsün ama :D
plakalıgı mat sıyaha boya bence delı olıur
Masallah, jantla cok cok daha güzellesir..
Kazasız belasız..
plakalık ve egsoz hariç çok güzel :) birde güzel bir jant attın mı mis.
Allah kaza bela vermesin işallah...
hergün görüyorum bizim karşı apartmanda duruyo allah kaza bela vermesin
maşallah , kazasız belasız cezasız ,iyi günlerde kullanın..
maşallah kazasız belasız.plakalık hariç çok güzel
gule gule kullanın, kazasız belasız...
plakalık benımde pek hosuma gitmedi...
jant degisimi bu sene ne yazikki imkansiz gorunuyor. dedigim gibi 1.5 senedir beraberiz ve bir degisiklik belki iii gelebilir. bos yere janta para baglamak istemiyorum. ayrica esimde kullandigindan jantlar onemli olcude orjinal kalmasi isime geliyor.
saolasin koraycim tesekkur ederim.
yuksek iiidir :) temizligide elimizden geldigince saglamaya calisiyoruz.
tesekkurler.
bu sene ne yazikki izmire gelemeyecek gibi gorunuyoruz. gelseydik bi kumru yapardik. yada sen gel getir oda olmazsa paket et kargoyla gonder kardesim.
bencede alakasiz oldu :) ama gore gore alisiyor bunye :)
logo konusuna katilmiyorum. mitsubishi dediginin logosu her zaman kirmizi olmali diye dusunuyorum. stoplari getirene kadar neler cektim bilemezsiniz :)
jant konusunda yukaridada yazmisdim. hem esimin kullanmasindan dolayi hemde para baglamak istemedigimden dusunmuyorum. zaman zaman jant istedigim zaman soguk su iciyorum. lafim meclisden disari ama basima cok defa geldiginden bi ornek vereyim. sifirini 1200-1500 lira istedikleri jant lastikler ikinci eldede 1200-1500 lira isteniyor. sifir icin su an para baglayamam. ikinci eldede fiyatlar fahis.
:) :) :) sen gondermedin jantlari eksik kaldi bak senin sucun iste buda.
tesekkurler. kararsizdim cok ama simdi yavas yavas onlarada alistim.
emin ol filmlerden fazla dikkat cekmiyor. polis gormuyor bile camlara bakmakdan :)
ruhda taksicilik dolmusculuk var. senelerdir sanayide bulunup apaci olmayan varmi ?
tesekkur ederim.
geliriz insallah :) evet stoplari ben satiyorum. aslinda satmakda istemiyorum ama arabayida komple satasim gelmiyor degil bazen.
yay istiyorum aslinda ama emin degilim hala.
bayaa oldu yaa mitsuya gecisimiz. 2008 nisaninda test surusune cikmistim. o zaman 2001 honda civic 1.6ies ve 1997 bmw 318ti vardi. ikisinide sattim. volvoya gittim. ikinci el bi s60 yada s80 bakiyordum. masraflari ve bakim maliyetleri memur adama gore gelmedi :) sonra gittim peugeot aldim. bi tatile gittim geldim sattim. gel zaman git zaman aklimizda kalan lancer icin tekrar tekrar gittik baktik. en sonunda birazda hanimin gazi ile bir iki haftalik protokol sozlesme ve arac teslimi plaka ruhsat islemlerini bekledikden sonra kaptik yeni lanceri :D
bagaj spoileri icin bursadan sevgili kerem kankamin kulaklari cinlasin :) okusunda utansin :D
Ankara'ya mutlak bekliyorum tekrar o zaman.
evonun orjinali dahil bir cok insan aynisini yapti zaten. kare plakalik nadir ama. ozellikle plakalik altligi yok gibi daha gormedim en azindan. panjur icin informlardan bikac kisiyi kandirmaya calisiyorum. mat siyah boya veya folyo olmuyor cunku. krom isteyen inform sahibi bulursaniz haber edin :D stoplar amerikada zebil. ben gitmeden once cok dusundum almayi. ama 180-200 usd sadece shipping istiyorlardi. 300-320 USDda stoplar kesin gumrukde cay icmeye cagirirlar diye gozum yememisdi.
tesekkur ederim.
+1905 kesinlikle katiliyorum buna bende.
yok sokmem en azindan simdilik sokmem. :)
alevler kaybolursa esprisi kalmaz.
evo x janti hediye gelecek dur :D olmadi huseyin oteki jantlari gonderecek herhalde :D
tesekkur ederim.
bende goruyorum seni ama tanisamadik daha. tesekkur ederim.
kismet nasip ceza isi :D tesekkurler.
Masallah kazaisz belasiz insallah.
Yay,jant,plakalik iptali :D bunlar yapilirsa kusursuz gusel olucaktir
stoplar ve difuzor cok gusel egsozada bi el atilabilir genel olarak masallah tertemiz gule gule eskitin :)
Plakalık bencede çok kötü ama manevi değeri varmış.Benim fikrim sökülmesi yönünde.Çoğunluğun olduğu gibi....