sen bu halini bile geçemezsin alican emin ol;)
Printable View
maşallah 2 side çok çok güzel
Allah kaza bela vermesin ..
Maşallah GTI'ye,kazasız belasız
maşş. allah kaza bela vermesın ıkısınede yasar 106 olayını bitirdikten sonra kafamda ve bedenımde alacagım ılk sıradakı arac czt bakalım hayırlısı..
Tel biliyorsundur kardeşim ahmetin değilmi istediğin saat arayabilirsin olurmu ?
Kayboldun derim neden derim ayrıntılı yazayım biz 50 60 km yol yapıp seninle denemek için geliyoruz ama sen gebzeye gidiyorsun bu ne kadar etiktir bilmiyorum ahmet hani deneyecektik diyorum oda net bir cevap veremedi kayboluyorsun demem deki maksadım bu yani anladın inşallah kardeşim biz esnaf adamız kimseyi kırmayız lakin bizide az çok tanıyorsun makara yapılacak yaşıda biraz geçtik :icon_tup:
Senden ötrü zaten senden ötrüü :D
Alican birde aklıma geldi,denediğimizde egomuzu tatmin edecegiz değilmi ? benim çok büyük bir derdim olmaz aslanlar gibi geçildigim videolarımda var sen bizi geç videomuzuda koyalım maksat gazlamazksa tabiii bizimki denemek + gazlamak ,aynı duyguları paylaşıyorsak hemen telefon rehberine gir ahmet czt yi ödemeli ara onunki şirket hattı komaz ona ben 2 yıldır ödemeli arıyorum :)
106larda yeni moda mı oldu arka tarafı kaldırmak ?
moda degıl hep güsel oldu bizim için o görüntü
Arkası daha yüksek olması elbet iyidir de.. Bu kadar yüksegine de gerek yok yani..
resım cekmek ıcın bız onu kendımız yapıoruz el frenı ıle anladın mı normalde o kadar degıl resımlerde daha yuksek olsun dıye arkası yanı:D
Maşallah 2 side cok güzel allah nazarlardan saklasın kankalarım :) 2nizide cok fena geçesim var haberiniz olsun özellikle ahmet sen :)
Masallahh araçlaraa
CZT acilen bronz jant istiyorum 17 offsetli diyor...