maşallah arif coille cincık olmuş hamsi :)
Printable View
maşallah arif coille cincık olmuş hamsi :)
maaşallah.
Maşallah süper görünüyo güle güle kullanın :)
Masallah..Allah kaza bela vermesın arıfım..fuarda st nı de yakından gormus bırı olarak guzel araclar hazrlamaya devam edıyorsun..hersey ıstedıgın gıbı olur ınsallah..
coilli haliyle çok tehlikeli durmuş abi maşallah ;) sadece sadece balık değil "köpekbalığı" olmuş :)
Maşallah...
Coillerimiz hayırlı olsun :)
çook şık Allah eisrgesin.
Maşallah çok şık
maşallah balığımız güzel olacak :D
bi test edelim bakalım yol tutuyomu :) Selçuk nerdesin :D
guzel olmus jantlarda coıllerde, basıklıkta bence ıdeal,
nasıl oldu pekı konfor yol tutus? bıraz yorum alsak.
masallah cok guzel olmuş kazasız belasız
herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim .. herkesten alıntı yapıp ayrı ayrı teşekkür edesim var bu kadar güzel temennilerden sonra :) ama ***** sayfa kirliliği olur .. soru soranlara cevap veriyim ancak .. tekrardan herkesten allah razı olsun .. allah herkese çok daha iyilerini nasip etsin..
kendi zevkimizi yansıtıp bişeyler yapmaya çalışıyorum işte elimden geldiğince .. beğenilmeside mutlu ediyor.. teşekkür ederim
beylerbeyinden yukarı çıkarken biraz test edebildik sanırım :D ama biraz sertleştiriyim dimi ?
konfor spor yaylı halinden çoooook çok üstün durumda şuan .. amortisörlerin sertlik ayarı şuan 30 üzerinden 20 de .. yaylar ise epey yumuşakda .. mercedes kadar konforlu valla :D ama yayları sertleştirmem lazım biraz esniyor araba arkası kopuyor .. bikaç kişi binincede çamurluklara esneyince sürtüyor yaylar çok yumuşakta olduğu için..
ama şöyle söyliyim yayların yumuşaklık durumu 30 üzerinden 6-7 falan ..
kazasız belasız maşallah...
amortısor ve yay sertlıgının farklı olması normalmı, yoksa fazla fark etmıyormu?
bu sertlık durumu 30 uzerınden 1 olunca en yumusak oluyor sanırım anladıgım..
anladgm kadarı ıle konfor cok ıyı canı cekıyor ınsanın:)
amortisör ve yayı farklı farklı ayarlıyabiliyorsunuz xyz ' nin coiloverlarında.. 30 kademe var amortisör sertliğinde 1 e doğru yumuşadığını varsayalım aynen .. şuan 20 de .. yayda kademe yok da yukarı aşşağıya doğru yumuşatıyorsun onuda kendimce 30 üzerinden hesapladım epeyce yumuşakta yani
gene 1-0 önde kardeşim :D
allah kazasız belasız bınmeyı nasıp etsin bu aracın ilk galeriden cıktıgı gunu biliyorum allah tekrar kaza bela vermesın
Maşallah kardeşim jantlar ve coılover cok ıyı olmuş güle güle bin, şu maşbıyerlere fıbercıde kapak yaptır:) bende maşbıyerlerı boyatıyorum boyadan cıksın gazlarız:)