Yanyan bee :D Alevlen garışık bee :D
Printable View
Mirafiori olacak ta biz beğenmeyecez ? :D
maşallah cok temız Kazasız belasz ıns.
Arabanı biliyorum başka bir forumdan tekrardan maşallah dostum.
Tahminimce öyleydi ama o sıcakta bile ona bakmaya doyamamıştım :)
Allah onu her türlü kazadan beladan şerden taştan topraktan yağmurdan çamurdan uzak tutsun yarabbim :)
Şu askerlik bi aradan çıksında niyetim var buna :)
Aracı satsan ne kadar dersin acaba ? Diye bi soru sorsam ?
Çok çok sağol tekrardan :)
Teşekkürler bu kış bi boyansında daha da güzel olucak İnşallah :)
Teşekkürler :) Başka forum için link pm alabilirmiyim :)
Amin kardeşim amin :) Satmak aklımın ucundan geçmez dün 2. sini kaçırdım burun farkıyla :D Satmak istersemde VTI cı abilere ayıp olur şimdi :D 98 model arabaya 30 isterler ayıp olmaz bizimkine 10 istesek ayıp olur boşver :) ama değeri 15-20 arasında piyasada...
Bunun arka kapilarini çaldilar mi ya nie yok ?
41 bin kere maşallah Allah kaza bela vermesin.
bebeğim miom yahu :D
Aga ben kafayı bi Mio'yla bide Fio'yla bozdum zaten :D
Şaka maka fena bozdum kafayı askerden sonra alıcam 1 tane bırakıcam arabayı Mio'cu kardeşimizin sihirli ellerine sıfırdan yapıcak arabayı :)
maşallah güzel araç kazasız belasız :) burda hiç göremedim bu aracı mutlaka dikkatimi çekerdi :)
ANAAAAA CİTİAY YAPMIŞIN BİRADEEERR ??? :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::h ahaha:
Kanka fabrikadan çıkan son 131 bu. Aracı yapan makina mühendisi kapıları saymayı unutmuş son arabada 2 kapı kalınca arkayı sacla kapatmışlar :D
[QUOTE=driftboy;2867899]ANAAAAA CİTİAY YAPMIŞIN BİRADEEERR ??? :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::h ahaha:
O gün ne gülmüştük o mala yaa :D :D :D
Adam motor üstüne paketci, Bursada temenyerinin altında ara bi sokakta bi abimizle buluştuk araba sokak basında, motorcu geldi baka baka geçti, sonra geri döndü rahat 2 dk durdu içine dışına baktı tepki aynen şu;
Motorcu: '' Araba Seninmi kardeş ? ''
K.A: Evet benim
Motorcu '' GTI yapmışın güzel olmuş ''
Biz gülmekten yerlerde.. :D
Neden güldüğümüzüde anlayamamıştı galiba arkadaş :D :D
Maşallah aracınıza. Allah kaza bela vermesin. Geçen sene sanki bu aracı Coşkunöz'ün önünde görüyor gibiydim. Bu o araçmı yoksa bi tane daha mı var Bursada.
bursada teyzemın oglu var onunla gezerken sanırım bundan 5 sene once tuning 16 vardi orda bi mirafiori vardi 17 jantlı cok hayran kalmıstımm ..
aracin harika degerli bi arac güle güle kullan insallah
maşallah kazasız belasız da bence biraz yere bassan çok daha güzel duracak gibi sanki ?
maşallah kazasız belasız
Aynen o araçtır coşkunöz de çalışıyordum :) Teşekkürler :)
Çok teşekkür ederim sağolun :)
Bu araçları basmak akıllı adamın yapacağı iş değildir bence... Hem arkada makas var o yüzden basmak o kadar kolay olmuyor :)
Teşekkürler :)