Merhabalar
Uzun süre araştırdıktan sonra sahip olduğum aracımı sizlerle paylaşmak istedim. 2000 model 1.6 306 Platinium sahibiyim. Aracın ilk sahibi bayanmış daha sonra genç bir arkadaş almış ve iki kullanıcıda aracı pek bozmamışlar. Satışını aldıktan sonra güzelce iç dış yıkadık. Temizledikten sonrada bakıma götürdüm. Ön takımı kontrol edilip rotiller değişti, filtreler yenilendi, frenler kontrolden geçti ve rot balans yapıldı. Alır almaz kafamda hemen alınacak parçalar belirmişti. Öğrenci bütçesi nedeniyle her şey sırasıyla olacak tabi ki. Şuan ki durum;
- Halı paspas aldım.
- Kenwood teyp aldım.
- 5 cm yay aldım.
- Torksiyon düşürüldü.
- Kol dayama çatlaktı onu yeniledim.
- Son susturucu dağılmış onu yeniledim.
- Lip alınacak - Alındı.
- Amerikan park modülü aldım taktım.
- Spoiler aldım.
- Mütevazi bir ses sistemi kurdum.
- Boya koruma ve iç detaylı temizlik yaptırdım.
- Vanalı egzoz sistemi yapıldı.
- Monza vites topuzu var arabada. Orjinal almayı düşünüyorum. - Alındı takıldı.
- Custom hava filtresi ayarlayacağım.
- App gerekiyor.
Sayfa 2: İstanbul yolculuğu, hızlı bir değişim.
Sayfa 3: Yeni resimler..
350 km kadar kullandıktan sonra arabanın sakin kullanımda yakıtının iyi olduğunu gördüm. Fakat öğrenci olduğum için ne kadar az yakarsa o kadar iyi olacaktı benim için. Bu nedenle bugün lpg sistemi bağlattım. Bugünlük sorun görmedim umarım sıkıntı çıkartmaz
Jant olayına gelelim. Aracın lastikleri aldığımızda yeniydi. 15 teneke var sanıyordum ama 14 jant çıktı. 15 olsaydı replica 15 rc jantı alacaktım. Buda olmayınca tenekeyi boyayıp(Turkuaz yada mavi düşünüyorum) basık şekilde kullanmak en maliyetsiz yol gibi görünüyor
Çok uzattım kusura bakmayın birkaç fotoğrafla süsleyeyim konumu.
Bakıma giderken
![]()