maşallah renk çok güzell.. bir de soğan kabuğu rengi var galiba ikisi favorim.. beyaz jant doğru tercih olmuş..
Printable View
maşallah renk çok güzell.. bir de soğan kabuğu rengi var galiba ikisi favorim.. beyaz jant doğru tercih olmuş..
İki araçta süper ilk kez bir fiorino yu beğendim :) Maşallah.
beter bir vti alda kurtulalım şundan ne zaman görsem canım sulu ekşi yeşil erik çekiyor :)
ehehe, zaten fio şirin bi araç, şimdi çok daha şirin ve şık olmuş. cantlar çok yakışmış, stiker ve de far karartma da hoş.
Teşekkürler
ahahahaha Haluk Abi Başka Proje Peşindeyimmm Aslında İyi Fikir Amaa Dieşik Bİşi Var aklımdaa Zaten Burda Bulamıom Bulduğum Gidioo Ben Dönücem Sanaaa Böle Çekerimm Mercoyudaaa Koyarım Karşınaaaaaaaaaaaaa:D
:rolleyes:
:icon_tup:Teşekkürlerrrrrrrrr
Olmuş olmuş cok ta güzel olmus MaşşAllah :D
cumartesı gunu kınalıda petrol ofısınde otururken mazot almaya gelmıstın orda gordum hatta dedım bı tanede yesıl tıcaretın yakısıklısından bızde mı alsak dıye araba gercekten super olmus ben boyle guzel fıorıno gormedım :)) gule gule kullanın
maşallah tam tadında olmuş özellikle basıklığı
maşallah her ıkı aracada kazasız belasız surusler maşallah:):)
kazasız belasız bu rengı hıç tutmuyordum senın arabyı gorene kadar cok guzel olmus masallah :)
Gucu ile bir bilgi yok 75 hp mi 90 hp mi?Mortorla ilgili bir gelistirme dusunulmuyor mu?Yesil elma kalbimizi calma :)
ticari araç olarak alınabilinecek en iyisi şuanda fiorino, beğenimi kazanmış bir araç olmuştur herzaman. . aracının maşallahı var yapılan uygulamalar basit ve sade olmuş olsada çok güzel bir görselliğe kavulturulmuş. . kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip olsun. .
Maşallah birkan kardeşim yaa çok ıyı olmuş bu son halı ile yaa çook sıkı :):)
cok guzel duruyo bu araçta yeşil polyester kabin kicker tesisatlı olan araçmı acaba
maşallah rengi ve basıklığı çok iyi olmuş görsellik olarak gerçekten süper ancak sürüşte sıkıntı yaratabilir sanki Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
maşallah on numara olmus jantlarda cok harika