hayırlı olsun Özgür
rengi tatlıymış maaşallah
Printable View
hayırlı olsun Özgür
rengi tatlıymış maaşallah
350 gibi fiyatlara satıyorlar corsa b gsi alt manifoldu almanız gerekiyor 70-100 arası cıkmacılarda ben 1.4 x14xe motorda 17 hp almıstım yazılım+mantzel
Google'da mantzel emme manifoldu diye bir arat. :) Opel'lere ilaç. :D:D
benim corsam 1.4 du sonradan gsi krank gsi pistonları bloguda 79 a honlattıktan sonra 1.6 yaptım yazılım mantzel supersprint headers supersprint son susturucu bmc cda carbon air intake ayarlı benzin basınc regulatoru vardı son videosuda bu denedigim araclar era dizel yazılımlı jetta 1.4 140hp dsg fenada gitmiyordu corsam bence deger 1.4 e
ercrs5.avi - Car Videos on StreetFire
http://i970.photobucket.com/albums/a...g/IMG_1382.jpg
ya dostum konunuda maffettım ama anılarım depreşti :D
rengi dikkat çekici h.olsun
ehehe estafurullah güzelmiş motor içi:D
sagol hacı guzeldir corsa ben sattım cok uzuldum bukadar özlicemi bilseydim satmazdım manztel kesin yap :D
bakalım kısmet:D
o devir çevirişini görseydin gözlerin açılırdı abi :D kadranda 7k ya kadar gösteriyor ama Aslan abininki onun altında dolu dolu çeviriyordu :D hayırlı olsun bu arada araban :)
ulen ben 3bin devir geçmiyom ekonomi spec yapıyorum sen 7k diyosun:D:D
Abi hayırlı olsun.Allah kaza bela vermeden bindirmeyi nasip eder inşallah.:)
hayırlı uğurlu olsun yavrum :) Allah tekerine taş değdirmesin
hayırlııı ugurluuuu olsunn guzel tercıh yapmısın hem az yakar ufak ufak yaparsın sen sırın bır araba olur
Jant istiyor özelliklede spoon :) Bronz iyidir...
b sütunu kaplamalarını kesinlikle tavsiye ederim. o ölü stoklardan güzel bi fiyata almıştık. o stoklar şuan egem aksesuardan kstyle a geçti. makyajlı corsa c için panjur fiyatı alabilirmisin hala ölü stok fiyatlarınaysa :)
hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin. Renk çok iyi dikkat çekici.
Reis maşşalh rengi fena ne cilası çektin vicdansız nasıl parlıyor öyle :) kuş olup üstüne ...asım geldi resmen :D :D :D
eyvallah sağolun
valla ben daha bişey yapmadım aldığım abla sağolsun pasta cila yaptırmış yanıyor:D