hayırlı uğurlu olsun. maşallah renk çok güzel kazasız belasız binersiniz inş.
Printable View
hayırlı uğurlu olsun. maşallah renk çok güzel kazasız belasız binersiniz inş.
Hayırlı olsun temiz duruyor maşallah.Vites kutusuna dikkat et derim kullanırken çok sıkıntılı olabilir sert kullanımda birde geri viteste cırtlamasına dikkat derim.Bizde uraşıyoruz aynısndan ya hade hayırlısı.Az yakar çok kaçar kazasız cezasız güzel günlerde kullan.
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullanman dilegi ile :D rengi hakkatten güzelmiş ;)
Hayırlı olsun Özgür abi süründür bunuda :D
hayırlı olsun kardesım Allah kaza bela vermesın : )
Hayırlı olsun rengi çok iyi maşallah =)
Kardeşim çok cici maşallah. Hayırlı olsun tekrar.
Yapılacaklarını yazmıyorum sen işini bilirsin ;)
Hayırlısı olsun.
Çok şık bir hale geleceğine eminim senden beklentimiz yüksek. Zevkine güveniyoruz:D
masallah allah kaza bela vermesın ufak dokunuslarla cok daha guzel olacaktır emınım...
allah kaza bela vermesin sıfır gibi maşallah :)
msllah rengi cok hos. vitesleri cok hassastır. vites çubuğu zamanla aşınmaktan yerinden çıkabiliyo.yolda filan çıkarsa aklında olsun emme manifoldunun alt tarafında hemen takarsın:) tabikide nazar değmesin çıkmasında bi arabanın hastalığı olunca yapıcak bsy yok:D
hayırlı olsun güle güle bin yavrim
Masallah kardesim tekrardan
Rengi cok hosuma gitti cok diri ve kmside cok iyi kazasız belasız inş.
maşallah kardeşşş
Hayırlı olsun çok harika görünüyor :)
hayırlısı olsun kanki,boncuk gibi maşallah.kazasız belasız kullan.
Vay vay neler goruyorum. Cok hos nazar boncugu gibi masallah kazasiz belasiz
Hayırlı olsun abi
özgur bunların pıyasası nedır masallah renk mukemmel:D
Sağolun beyler:)
Gökhan 2-3haftadır bakıyorum 11-15arası değişiyor temizliğine modeline göre.
Fiyatlar biraz arttı ama.Civic'e 15lira gömmekten iyidir:)
r9dan sonra çok keyifli geldi cidden özellikle klima ve hidrolik direksiyon:D
Ben bu renge tav oldum direk baktım ve aldım başka araba bakmadım.
Çarşamba sattım,perşembe baktım,cuma aldım:D
para var huzur var kim bilir daha kaç kişiden 20tl çarptında gittin bu arabayı aldın özgür
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
hayirli olsun bebeem :D EMG'ye bir ikiz daha mi geliyor :D
yanında omp yide yollayabilirsin affettirmek için normalde almamda senin için
o dağı yakarım özgür !!!!!!!!
özgür hayrlı olsn :) çok sabrsız adammışsın :D
lpg delikanlıyı bozar :p
coil + spoon şık olur :) :)
Hayırlı olsun..
Hayırlı olsun kanka.
Rengi çook güzel maşallah...
o hissi bilirim, bugun ben de aynisini yasadim stock Polo'yu alinca :D 1 hafta falan stock bineyim diyorum sonra illelebet taksit coilovera giresim var, ruzgarda fena savruluyo a.ku :D
benzin yormuyosa eger coil+spoon yap, lastik de iyiyse fena zevkli oluyo otobanda yav :)
Maşallah Kazasız Belasız ; ben aracı satabilirim bi iki gün içinde Led stop angel far teyp çerçeve vs. lazım olursa pm atarsın.
özgur arkası cokmu dar bak beynımı celdırdın aırbagte var dımı:)
vites kutusu çok hassas aga opellerin, senkromeç sorun oluyor hele ki kaçırırsan affetmiyor , benim 2 duvar gibi şu an :D birde geri vites belli bir hızı var ayarlayamadığında cırtlıyor sinir ediyor.Elektrikli gaz kelebeği var gaza geç tepki verir debriyajı telli değildir.Kronik olarak kapı cam sensörleri kapandıktan sonra kendini açabilir.Çok konforlu bir araçtır gerçekten,şehir içi gidişi gayet tatminkar 6500 de devir keser.
bende oynuyorum vakit buldukça corsayla günlük aracım bu.HAva filtresi var(komple kit olacak)coilex 50 mm yay kit var içi karbon kapladım birde jant var şu an.Elimden gelidiğince yardımcı olurum parça vs konusunda hayırlı olsun tekrardan.
maşallah brocanım
ilandaki fotolardan çok daha canlı duruyormuş :D
r9 u dun sattın bunu ne ara aldın hayırlı ugurlu olsun.
coil+spoon iyidir :D
http://i51.tinypic.com/vgpv1v.jpg
maşallah kazasız belasız bende sevmemiştim opeli ama keyifli sevmeye başladım yavaş yavaş