siyah jantı hareketlendirmek lazım maşallah basıklığı nokta olmuş fazlası zarar bana kalırsa.. allah kaza bela vermesin..
Printable View
siyah jantı hareketlendirmek lazım maşallah basıklığı nokta olmuş fazlası zarar bana kalırsa.. allah kaza bela vermesin..
dayanamamış basmış yine lövraydır. hani ellemicektin lan bunu :D
herkezde beyaz spoon var siyah ve bu tarz senin aracında oldugu gibi yok bence siyah kalsın
Evet ön tarafta ayarsızlık var , iyi bir kaportacı bulursam halletmek istiyorum bende gözüme batıyor çok
yok yok iyi böyle:D
teşekkürler,bakalım kaliper falan mavi yapıcam renkl bijon içinde bir çözüm ürettim gibi eğer olursa güzel olucak
kaşıntı bitmiyor moruk:D
aynen böyle kalıcak:)
iyi oluyo lan maşallah :D canlıda daha iyidir bu renk eminim, az daha da bastın mı tamamdır :D
güle güle kullan yafrum :)
Güzel araba maşallah bi tep plakası eksik oda oldunmu tadından yenmez renk cok gösteriyo kendini güzel bi renk almışsın.
Biraz karanlık ama yapsam mı ne diyorsunuz
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._5772754_n.jpg
tarzını sevdim deliğanlı bence yap :D
Yap onu dostum.
popomu kaldırabiliresm pazar günü boyucam inşallah kaliperleri:D
bijon + kaliper daha öncede dediğim gibi :)
özgür abi bijon kapaklarını iste servisten. onları maviye boya. bijonların boyası birkaç sökülmede dökülüyor.
Kapak zaten onlar:D kac kurus bu kapaklarin tanesi
Henuz yeni gordum.
Gec kalmis bi Hayirli olsun + Masallah.
Son hali gayet guzel olmus.
Allah kaza bela vermesin.
özgürüm yan marşpiyellere cosmo plastik çıtalarını al daha tatlı durur kardeşim..
kazasız belasız..
valla marşpiye sordum bugün tekrar tanesi 140 2tane 280 yapıyor birde ön dodiklerinde değişmesi gerekiyor sanırım marşpiye ile birlikte
Her zamanki gibi "löv stayla" güzel oluş. Güle güle kullan Özgür.
özgür kapaklar benim araca olursabende bijon kapağı istiyorm fiyat ve yer bilgisi geçersen sevinrim :)