teşekkürler :)
Printable View
Maşallahh hosuma gıttı bee :D
Maşallah :)
arda araban ilk haline baktıgımdan cok daha guzel olmuş kazasız belasız bin. eksoz ne var? remus u ne yaptın bende 51lik boru supersprınt var performas dusuruyor duiyorlar dugrumu???
arabayı bugün canlı gördüm maşallah çok diri :)
eski bir sx sahibi olarak hep bir hgt sahibi olmak istemişimdir maşallah çok güzel aracınız,sırf filtre egsoz sesi için bravo alınır :D :)
sadece meraktan soruyorum yakıt durumu nasıl acaba?
bende bisiler yapıcam eksoza araba arkadan bakınca sankı dıl cıkarmıs gibi yan yan bakıo:D jantta ariyorm mavi arabaya ne takılır ??? resimlerden baksana bi
Rengi çok iyi elleşmeyin bence :)
Kazasız belasız
2009 dan beri lpg li ama bir sıkıntı yok simdilik. yagda suda eksıltmıyo gibi 3 000 e yakın km yaptım ama benzinde binmek su an cok zorlar:D jantları lastıkle birlikte ne dusunuyosun ki??
gunmetal bogmaz mi ki takıp bi once shopla flan gormek lazim aslında bilgin olsun uygun fiyatlı bulursan haberim olsunn 2 el da uygun olur
Maşallah :)
aracın rengi çok hoş bence hiç elleme.kazasız belasız kullanmak nasip etsin maşallah
sarı güsel duruo valla kazasız belasız inş
Araç basıldımı kardeşim ?
Basıldıysa daha fena olmuştur valla..
maşallahı eksik etmeyelim=) MAŞALLAHH
MAŞALLAH aracınıza 5 yıl önce bendede tr deki tek yaldız sarı 99 mod. hgt vardı zamanında iyi yürütmüştük :) hayalimdeki ilk arabaydı
‪bravo hgt in turkey..‬‏ - YouTube
‪bravo hgt audi 1.8T‬‏ - YouTube
eski aracımdı hgt.. çanakkaleye satmıştım iyi fiyata,, iyi kötü anılarımız oldu
çok yakar az gider, tasarım iyi ses 10 numara
renk öylece kalsın bence
güle güle kullan
maşallah kazasız belasız
Araç rizeye satıldı arkadaşlar :) civic si aldım proje
hayırlısı olsun satanada alanada
Jantlar çok yakışmış cidden =) kazasız, belasız...
Hayırlı olsun..