Arkadaşlar hepinizin bildiği üzere neredeyse 8 aydır corvette'mi sattım ve önceden beri aklıma mıh gibi kazınmış bu m3 denen illeti aramaya başladım..
nice araçlara baktırdık nice yalanlar dinledik ve nice zaman kaybı yaşadık..baktırırken giden meblaları sölemiyorum bile..gelgelelim artık umudumu kesmiştim,bu aracın, temizinin satılık ilanlarına bakılarak alınacağı ümidi tükenmişti bende..
tekrar corvette bakmaya başladım,keza milyon kere pişman oldum zaten arabamı sattığım için orası ayrı meselederken arzu ettiğim corvette'yide bulamayınca,porsche 911 turboya bakmaya basladım..neyse onuda bulamadım,daha doğrusu buldumda nefesim yetmedi
![]()
neyse çok fazla uzatmak istemiyorum,izmirde 27000km'de bir m3 Cabrio var haberi gelince degerli bir tanıdığımızdan,''yok canım fiyatı anasının gözüdür,yada düşürülmüştür''dedik..emınım hepinizin düşüncesi benimki gibi olurdu...sonra aracın ilk sahibine kadar bulduk ve sorduk..aracın km'sinin orjınal olduğunu ve lokal boyanın bile bulunmadığını,aracın sıfır gibi olduğunu sölediler..hala içimde bir aceba vardı?? neyse içimde kalıcağına gider bakarız dedik ve cok sevgili kuzenım,kardeşim,arkadasım canım kaanım ve bilgisine sonsuz güvendiğimiz barış ustamızıda alarak izmire uçtuk..
izmirde gökhan kardeşimizin (egem servis)'servis diyemeyeceğim, otomobil üssüne götürüp önce bizim ustamızın ardındada borusan yetkili servisi özgörkey ve ege servise götürmeye karar verdik (bu arada gökhan kardeşime burdan birkez daha tesekkur etmek istiyorum,ilgi ve alakası için),neyse arabayı görmeye gittik ve saskınlıgımı gızleyemeyerek ''anam bune laaa''cümlesi azımdan cıkı verdi,arac sahibi serkan abinin yanında![]()
neyse aracı aldık götürdük önce bizim ustamız baktı ve kusur bulamadı..hatta cok sasırdı gözleri yasardı(hasta ///m tutkunudur)böyle bi arabanın varlıgını görünce,
neyse aracım mekanıgınde en ufak kusur bulamadık ve lıftten ındırdık,ardından gökhan kardeşimin boya ustaları ellerınde makınalar ile aracın basına geldiler(3 kişi) ve arabanın her parcasının 15 yerıne tuttular,kendi zanaatlerinide birleştirdiler ve arabada gram boya yok dediler..
bunları duydukca cocuklar gibi sevındim,keza 8 aydır hatta corvette öncesi aradığım aracı bulmustum gibi..
son olarak aracın km'sini ve bakım günlüğüne bakmaya gelmişti sıra..(en korktugum anlardan biride bu andı) aracı borusan yetlıkı servısı ''ege'' servıse goturduk ve anahtar km kontrolu yapıldı,(işi bilen arkadaslarımız bu uygulama ıle aracın orjınal km'sının cıktıgını bılırler)keza bmw markada km,aracın 4 yada 6,(sallamıym bılenler yazar) yerine işleniyomus..keza zaten 27000km kadar yetkılı servıs bakımlı bır arac..
arabanın orjinal km'de oldugunuda ogrendikten sonra cocuklar gibi sevındım yalan yokhemen devır ıslemlerı yapıldı ve aracı aldık..toplamda bu baktırma bakma işlerı 5-6 saat kadar hassasiyetle yapılan bir işlemdir,kolay olmadı bizim içinde
gelgelelim aracın hikayesi bundan ibaret arkadaşlararacı aldıgımız serkan beye burdan sonsuz tesekkurlerımı ıletmek ıstıyorum,cenab-ı Allah(c.c)ondan razı olsun,bize sattığı için ayrıca tesekkur ederız(satmaya niyeti olmadıgından ve cok ıstedıgımız ıcın kıramadıgından verdi bu tesekkurum canı gönüldendir)..
kafanızı şişirdiğim içinde ayrıca hepinizden özür diler ve amatör bi sekılde cektiğim bir kac resmi siz degerli dostlarım ile paylaşmak istiyorum..
biliyorum aramızda haset insan yok ancak,mübarek ağızınızdan bir maşallah derseniz,cok makbule gecer,ınanın kendı nazarımdan daha fazla korkuyorum![]()
YÜCE MEVLAM HEPİMİZİ KORUSUN (amin)
![]()