sarı + karbon ağırlıklı olsa daha güzel olurdu gib geliyor panjur , aynlar vs. gibi ..sanki birazda taksi kıvamında olmuş gibi.
Printable View
sarı + karbon ağırlıklı olsa daha güzel olurdu gib geliyor panjur , aynlar vs. gibi ..sanki birazda taksi kıvamında olmuş gibi.
taksi gibi ama güzel yinede farklı olmuş kazasız belasız
bugün 11 gibi zburnunda gördüm mercedes servisinin önündeydi kafadan basılsa yıkım olur :)
34ync34 bu plaka ve sen pek yabancı gelmiosn kardesm:) msllahı var kazasız belasız
çok güzel olmuş maaşallah :) Allah kazadan beladan esirgesin inş. babamın passatı da mı böyle yapsam ki :)
bencede cok guzel olmus belkı bıraz aykırı ama sanırım guzellıgı orda aracı ortaya cıkarmıs.
cıtalar bence guzel gıbı jantlar la fılan uyuyo.
ama yok jantları da degıstırcem dersen o zaman alakasız kalır.
mesela advan tarzı sıyah jant olsa. nefis olur bence.
http://www.yokohama.com.au/media/RGD...onal.12385.jpg
misal bu jant siyah sadece kabartma yazılar sarı olcak. sarı kaliperler. o zaman nefis olur cıtaları da siyah yada komple ıptal...
taksi gibi olmus
kazasız belasız
Yorumların için çok çok sağol jantla çıtalar resimlerde olmasa bile gerçekte uyum sağlıyo bence sence de öyleymiş sevindim:)çıtaları iptal etme şansımız malesef yok çıtalar geçmeli ben direk iptal etmekten yanaydım ama olmadı..bu şekilde biraz daha geziyim jantları ve çıtaları siyah yapıcam işte dediğin gibi bakalım çeşitli projelerimiz var :)
Maşallah.Ben beğendim..Krom çıtaları piano blackle değiştirip stopları siyah en açık ton filmle kaplarsanız.Birazda basılırsa yıkım.
bende beğendim güzel olmuş, maşallah:)