Kolay gelsin. Benimde hayalimdeki proje mk1.
Printable View
Kolay gelsin. Benimde hayalimdeki proje mk1.
Daha bitmedimi ya bu araba :)
aksilikler bırakmadı pesimi bahtsız bedeviyim ben :)
boyacının makinesi calındı
boyacı kalp krizi gecirdi
boyacının aracı calındı
düğünler geldi aksadı
simdide dedem evleniyor ben ne yapayım :)
o değilde ne bahtsız boyacıymıs basına gelmeyen kalmamıs adamın
projende basarılar bitsin guzel bi şekilde yollarda görürüz insallah aracını
tech alemi üzerinde gördügüm en boş mesajı yazmışsın. yazık olup olmadıgı sahibini ilgilendirir. adam almış baştan araba yaratıyor sana ne milletin zevkinden ?
kardeşim maşallah nerden nereye geldi araba. nokta bi jant ve basıklık bekliyorum. içini de olabildigi kadar sade bırak bence. maşallah.
boyacı sayesinde bende cölde kutup ayısı aramaya basladım :D :D
adam yeni üye olmus sırf bana değil baska üyelerede daha kötüsünü yazmıs allah akıl fikir versin :confused:
http://s15.postimage.org/6v0wa0j0r/Ads_z.jpg
ben aracımı üniv. dolayısıyla mecbur uzatıyorum cunku aramızda 1000 km var tech ailesi arasında en genc arac restorasyonu yapanlardan birisiyim bu aracı 17 yasında almıstım kendi kazandıklarımla boyadan sonraki ilk işim komple yalıtım ve döşemesi amacım 81 yılında nasılsa öyle gözükmesini istiyorum
Allah baska dert vermeden bitirip rahat rahat binmeyi nasip etsin. Guzel proje :)
Allah sana kolaylıklar versin kardeşim ne diyim harbi bahtsızmışsın :)
Allah kolaylık versin,harika bir iş yapıyorsunuz
Kuzenimde şuanda golf1 1.3 benzinli topluyor en son boyadaydı bilirim beklemenin ne zor olduğunu :)
bugün giitiğimde birisi daha istedi aracı artık camına yapıstırıcam satılık değil diye boyadan sonrasını düşünemiyorum ne olur :) pazartesi baslanıcak boya hazırlıkları yapılmaya arac ortaya cekilicek ama ben salı gidiyorum 1 ay sonra gelicem peder bey boyandıktan sonra garaja koyup naylonlar aracı eminim :)
tebrik ediyorum seni, çok güzel gidiyor projen vw forumunda da takip ediyordum. aracın ilk haliyle arasında dağlar kadar fark var helal olsun. geçende sokakta bi golf mk1 gördüm gri cabrio, felaket birşeydi ya hasta oldum hiç bu kadar düzgün bi mk1 görmemiştim. çok güzel arbaymış ya bu mk1. doğru tercih yapmışsın. bu arada en genç restorasyon yapanlardan biride benim heralde :) yaklaşık 5 ay önce 17 yaşımda fiat bis aldım lise sondayım şu an toparlıyorum bende yaza çıkarcam inşallah. benim araç tabi bu kadar detaylı gitmiyor ama eğlenceli iş :D
herkezin baba parası sen kadar olmayabilir arkadaşım.
ayrıca bu bir zevktir. Sen yapılan İŞTEN ANLAMAZSIN paran vardır, gider alırsın, keyfini bilmezsin. Araba senin için sadece gaza basmaktan ibarettir; hiç birşeyinden anlamazsın. Bir yerine birşey olsa ; onarmanın bile bir zevki vardır. AMA SEN BİLEMEZSİN BUNU. Daha yaşın 21, muhtemelen BABA PARASI YEMEKTEN BAŞKA BİR HUYUN YOKTUR SENİN!!!
Emeğinize sağlık kolay gelsin. Bitmiş halini merakla bekliyorum :)
Twin nickli zengin bebesine bakmayın baba parasıyla iyice şımarmış y****k
hadi kardeşim bitmiyomu bu araba daha yaa.kardeşim allah utandırmasın inş güle güle binmek nasip olsun.yeminle söylüyom hergun bu konuyu acıyom acaba bi gelişme varmı diye ;) hadi kolay gele insallah