........................
Printable View
........................
maşallah serhat kolay gelsın kardeşim artık başlıyor incik boncuk yanlız tamponları metal al derim bu renge cok yakısır ;)
araca hiç bakan olmamış sanırım kaderine terkedilmiş:D
arac hep tozlandı yaa :) tamponları kendım bastırırım yan plastıklerını alırım :) pazartesi elektrikciye gidiyorum salı dosemeye inş. bugun depo samandırasına bakıcam yakıt gostergesı calısmıyor :)
Kolay gelsin güzel olacak merak ediyorum bende, benim şamandıramda çalışmıyor bana komple şamandıra lazım uygun fiyatlı birşeyler bulursan haberder edersen sevinirim. :)
Bende orjinal krom tamponlar var çok basit yapısı, ölçü alınıp bastırılır birde iyi bir kromajcı bulunursa mk1 cilerin derdine derman olur. :) 600euro dan falan bahsediyorlar şaşırmışlar. :)
...............
ooo toparlanıyor yavaş yavaş. hadi hayırlısı. :)
keşke clear far alsaydın kafa daha tatli dururdu....
maşallah bitmiş artık bişey kalmamiş :)
bi de ön kapılarda ki kelebekleri iptal edebilirdin....
..............
farlar + inpro olsaymış nokta olurmuş diyorum birde karlıgını uzun tip al kardeşim cok değişecek goruntun ;) maşallah
merakla takipdeyiz çok güzel bir çalışma ve emek war araçta her türlü Maşallah Allah kazadan beladan korusun kısa zamana toparlaman dileqiyle ..
................
Güzel bir Golf'le beraber inanılmaz bir tecrübe de kazanıyorsunuz. :)
................
gerçekten büyük emek var maşallh
....................
................
19sayfayı başdan aşağa okudum maşşallah çok gzl bir proje yapmışsın allah kaza bela vermesin bi fotoda sanayiden geri dönerken bizim ewin önünden geçiyosun hatta topselvide oturuyosun galiba resimlerden anladım kadarıyla allah kolaylık versin kardeşim...
tesekkur ederım pendikte oturuyorum sapanbaglarında topselvıde arkadaslar var genelde yesılbaglarında gezıyorum :)