.....................
ne kadar yakıyor şuan?
hesaplamalarıma gore 4,5 5 lıtre 90 km hızla arada 130 cıktım zorlanmadan 4 vıtes arac 3,5 saatte es ese geldım bayagı yukluydu mazot atmadan once yarım deponun bıraz ustundeydı(2 mm kadar) 3.65 gorunce durdum suan almadan oncekı halının ustunde ıbre![]()
Krom renk olan daha iyi olur diye düşünüyorum. Janttan önce süspansiyonu hallederdim ben olsamAyrıca ön tamponu düzelterek ön lip eklerseniz daha iyi olur.
Aracınıza maşallah![]()
| ÇAKTU
baktım oncekı fotolara tampon artık bana el at dıyor bende attım ıste yapım asaması *
yenı sınyaller amerıkan park aldım tamponu kosesıne ve gereken yerlere plastık kaynattık duzelebılegı en ıyı sekılde yaptık *sonra eskı boyasını zımparaladım kazıdım gereken yerlere macun zımpara astar sulu zımpara sıyah boya kaplama kırmızı boya derken sonuc guzel oldu *
![]()
fotolardanda belli olduğu üzere biraz hiperaktif birisiyim sakin durdugum tek foto herhalde *^-^ sonra koydum arabaya tamponları ve elektrıkcıye gıttım bagladık guzel oldu bu arada antene kucuk bılardo topu koyduk *onun fotosu ılerlıyen gunlerde *![]()
arabanında hıc temız fotosu yok ne zaman yıkasam hep yagmur yagıyor pardon camur yagıyor *>![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)