o vettenin hesabını soracam sana ahuahu:D
Printable View
Hayırlı uğurlu olsun Allah ağız tadıyla bindirsin. Kazasız belasız.
hakikaten nihayet.... sonunda aşkına kavuşmanıza sevindim. hayırlı uğurlu olsun kazasız dertsiz keyifle yanlamak nasip etsin mevlam
not: darısı başıma bende bakınmaktayım!!
çok teşekkür ederim saolun :)
abi valla bende en az forumdakiler kadar bıkmıştım kendimden :D senın 335 veya m3 yorumun inan cok işime yaradı,ikisinide kullanan birinin yorumuna ıhtıyacım vardı ki tam o sırada sen geldin :) henuz 335'se bınmek nasıp olmadı ancak sen dahıl birkac değerli görüşe kulak vermemin faydasını şimdi görmüş oldum :) ayrıca teşekkür ederim :) 335 m3'den cok daha hızlı bı araba oluyo yuklenınce ama hissiyat dediğin gibi m3'DE daha yogunmuş :)
edit:garden restaurantın sahıbının oglunda 25000kmde bi makına var ıstersen bı bak derım abı..yada ankarada fümeye kacan 45 binde 2 parca lokalli cok temız bı araba var,sahıbıylede konusmustuk hasta ///m'ci
şu içtenliğini görünce ben kendime almış kadar sevindim :) Maşallah Allah C.C hayırlısıyla kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah :)
kardeş o araçla çok ciddi ilgileniyorum fakat, aracın sahibine ulaşamadım tlf.nosunu bilen varsa çok sevinirim.
serkan abinin aracı galiba çok temizdir gerçekten sıfır m3 almışsın kazasız belasız kullan..
maşallah kazasız belasız surusler dılerım arac cok guzel
maşallah allah nazarlardan kazalardan belalardan korusun
inşallah hep böyle gönlünce olur herşey :)
aynen tuncer kardesım, serkan abinin aracı saolsun zorda olsa sattı,duam eksık olmuyo ama kendısıne,görürsen cok selam sole :) bu arada ıyı dıleklerın ıcın ayrıca tesekkur ederım :)
çok tesekkur ederım saolun :)
kanka suraya uzanıymmı? :D
Amin,çok tesekkur ederim,siz degerlı dostlarımın böylesine güzel duasını aldıkca yemın ederım dahada bı sevdım aracımı,nur ol :)
Gereksiz ağırlık :D